Daikin încurajează înlocuirea vechilor aparate de aer condiționat prin campania Buy Back

Daikin România a dat startul programului Buy Back prin care încurajează înlocuirea vechilor aparate de aer condiționat cu unele de ultimă generație, din gama Bluevolution, oferind discount-uri de până la 400 lei. Campania se desfășoară în perioada 25 aprilie – 30 iunie 2018 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert. Reciclarea aparatelor de aer condiționat colectate în urma campaniei este asigurată de Asociația Românâ pentru Reciclare – RoRec.

„Un aparat de aer condiționat vechi, care nu mai funcționează la capacitate maximă, devine ineficient energetic și poate avea efecte negative atât asupra celor care îl folosesc, cât și asupra mediului înconjurător. Pe lângă costurile nejustificate la energie, potențialul de încălzire globală (GWP – Global Warming Potential) al acestor unități este extrem de ridicat. Scopul programului Daikin Buy Back este de a atrage atenția asupra importanței reciclării aparatelor vechi și totodată, de a încuraja clienții să aleagă performanța noilor sisteme Daikin, oferindu-le un discount la înlocuirea aparatului vechi”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin România.

Campania se desfășoară exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert până la data de 30 iunie 2018, iar promoția se aplică la achiziționarea echipamentelor din gama Bluevolution: Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Sensira R32 și Comfora. În funcție de modelul ales, clienții beneficiază de reduceri de până la 400 lei. Vechile aparate de aer condiționat, indiferent de marcă, sunt preluate și reciclate corespunzător de către partenerii Daikin și operatorii locali parteneri ai Asociației RoRec.
De ce Bluevolution? Deoarece sunt cele mai performante unități Daikin echipate exclusiv cu agentul frigorific R-32, recunoscut pentru potențialul de încălzire globală de trei ori mai mic față de alți refrigeranți tradiționali. În plus, unitățile funcționează cu 80% energie regenerabilă și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență de pe piață.

Pe lângă prețurile preferențiale, cei care se înscriu în campanie beneficiază de o experiență unică de cumpărare și de servicii premium, oferite de experții Home Comfort Expert. Aceștia asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere.

Conform informațiilor furnizate de Asociația RoRec, din 1000 kg. de deșeuri de aparate de aer condiționat, aproximativ 42% din conținut reprezintă metale, 12% sunt fracții bogate în cupru și 11% sunt componente de plastic. Toate acestea trec prin procese de tratare și reciclare, din care rezultă materii prime secundare pentru industrie, cum ar fi cupru, fier sau plastic.
Mai multe informații despre programul Daikin Buy Back: www.daikin.ro/buyback .

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *