În cazul în care arta de gătit este o pasiune pentru tine, alege designul!

 

Makio Hasuike și echipa proiectantă ARAN Cucine au redefinit câteva elemente și finisaje ale bucătăriei Sipario, un model semnat în 2016 de către designerul japonez.

La fel ca în orice activitate de teatru respectabilă, Sipario este alcătuită din „părți” diferite: o insulă suspendată de podea, disponibilă în diferite finisaje – inclusiv suprafața solidă și oțelul ergonomic și igienic – poate acționa ca un blat de lucru sau ca o masă de întrunire. Îmbogățită cu module deschise cu rafturi de sticlă, uși sau sertare de organizare, insula devine locul tuturor gesturilor și mișcărilor care sunt necesare în mediul din bucătărie.

De asemenea, unitatea de perete poate fi setată pentru fazele de gătire sau spălare. Elementele deschise și elementele de perete găzduiesc ingrediente de gătit, tacâmuri și alte obiecte, făcând spațiul mai rațional și funcțional. Pentru a avea o bucătărie extrem de esențială, adaptabilă în funcție de necesități, există TOTEM: elemente modulare în picioare, care pot fi dulapuri de cristal sau coloane cu aparate pentru gătit, în funcție de dorința fiecăruia.

Ultimul element spectaculos, pe lângă faptul că este un plus pentru Sipario, este masa specială BIS: are o suprafață superioară extrem de funcțională, este prevăzută cu un raft care permite extinderea suprafeței sau chiar crearea unei suprafețe independente; accesoriile de tragere, cum ar fi tijele pentru prosoape și tăvi, împreună cu structura ușoară  și ușor accesibilă, fac din BIS masa ideală pentru orice zonă de bucătărie.

Sipario este proiectul ARAN cucine și proiectul Makio Hasuike, al cărui nucleu, ca de obicei pentru companie, este format din oameni. Conceptul nu putea fi explicat mai bine decât de designerul său, care relatează povestea lucrării sale cu aceste cuvinte: „Ca într-o dramă, arta gătitului vine pe scenă. Spectacolul începe, actorii și audiența sunt protagoniști, implicați în spectacolul pregătirii, gătitului și degustării. ”

 

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *