Smart Gardening pentru casa ta

PlantCube este un ecosistem extrem de atractiv, constând într-un aparat inteligent de bucătărie, consumabile și aplicații. Ecosistemul oferă consumatorilor o experiență emoțională unică în care aceștia cresc cu ușurință ierburi proaspete, de înaltă calitate, salate și legume în propria lor casă – complet automatizat și pe tot parcursul anului.

PlantCube, este un dispozitiv domestic inteligent, complet automatizat, care furnizează o lumină adaptată, climă potrivită și umiditate pentru semințe. Acesta revoluționează creșterea plantelor proaspete, a verdețurilor, a microgreens și a legumelor în casa ta. Sistemul inteligent, controlat ecologic, hidroponic, cu iluminare LED optimizată, aduce alimente proaspete, nutritive, cu o creștere mai rapidă și un gust imbatabil. Agriluția (agrilution), cum se numește noua tehnologie, își dorește să creștem noi înșine plante pentru consumul propriu. Cele mai bune soiuri de ierburi verzi și microgreens au fost selectate în special cu rețete optimizate pentru a permite creșterea de două sau trei ori mai rapid, pe tot parcursul anului. Plantele sunt mai hrănitoare, fără pesticide și mai proaspete decât orice alte plante care pot fi cumpărate la supermarket – cu o selecție de semințe greu de găsit în altă parte. Este un sistem inteligent de cultivare pentru secolul 21!
Valoarea plantCube se află în simplitatea designului, a formei sale, în iluminat, precum și în ușurința în exploatare.
Pentru a sublinia sistemul inteligent de grădinărit, agriluția se concentrează pe naturalețea netratată a plantelor și pe „miracolul creării” în timp ce produsul însuși funcționează în fundal. Acest lucru explică de ce toate produsele corelate cu plantCube, cum ar fi semințele de grâu, aplicația sau substanțele nutritive au un design clar și simplu. De exemplu, semințele de agriluri sunt ambalate într-un plic alb simplu, pentru a permite verdețurilor să crească în mod natural, în condiții de iluminare optimă, chiar în casa clientului.
Dezvoltarea produselor de agriluție are o abordare foarte orientată spre client. Această abordare centrată pe utilizatori, este utilizată pentru a pune la îndoială fiecare idee pe parcursul fazelor de proiectare și dezvoltare a produsului pentru a proiecta și construi un dispozitiv care este intuitiv pentru clienții. Dezvoltarea produsului Agrilution este un proces iterativ, îmbunătățind în permanență utilitatea și funcția produsului, în timp ce, acolo unde este posibil, se implementează principiul de proiectare a formulei următoare.
Forma plantCube este definită de funcțiile sale. Pentru a permite plantarea ergonomică, precum și recoltarea în sistemul inteligent de grădinărit auto-suficient, flexibilitatea și personalizarea sunt prioritățile de top. Acesta este motivul pentru care utilizatorii au mai multe opțiuni de configurare, cum ar fi ușile colorate diferit, sau opțiunile multiple de instalare, de la o unitate separată la o opțiune încorporată. Două sertare de tragere permit o recoltare ușoară și confortabilă din cele opt spații unde sunt amplasate semințele.
Datorită sistemelor de senzori încorporate în plantCube, aplicația myagrilution permite un grădinărit mai ușor. Afișarea în timp real a condițiilor climatice, afișarea exactă a nivelului apei, precum și o descriere a momentului în care plantele sunt pregătite pentru recoltare, sunt diverse facilități. Confidențialitatea datelor este foarte importantă; prin urmare, conexiunile și toate datele sunt criptate și anonime.
În procesele sale principale, agriluția folosește un cadru simplu pentru a regla microcontrolerul. În timpul dezvoltării nu a fost găsit niciun software existent pe care să se construiască într-un mod modular, prin urmare, a fost dezvoltat propriul software modular care permite utilizarea ușoară și conține toate caracteristicile unice de care este nevoie. În plus, agriluția utilizează servicii cloud failsafe cu servere sigure și redundante, în Germania. În general, agriluția încearcă să încorporeze toate informațiile într-un cloud pentru a asigura un nivel ridicat de flexibilitate. Cu toate acestea, plantCube este dezvoltat într-un mod care îi permite să proceseze și să ruleze toate rețetele de plante fără acces la internet timp de cel puțin o lună.
Conceptul de produs al plantCube este implementat într-un mod care asigură schimbul facil al componentelor. PlantCube oferă clienților săi semințele dorite. Agenții de semințe de agrement au semințe care sunt deja atașate și distanțate și, prin urmare, nu este nevoie de însămânțare, ci mai degrabă trebuie să poziționați covorașul pe unul din cele opt câmpuri crescătoare din plantCube. PlantCube va recunoaște automat seedmat-ul introdus și va oferi condițiile perfecte pentru fiecare plantă particulară. Substratul în care semințele sunt integrate este fabricat din fibre de plante reciclate. Mai mult, nu se utilizează semințe de OMG, nici pesticide sau alte erbicide agricole, iar utilizatorul beneficiază de o transparență deplină cu privire la produsul final. Folosind tehnologia de autoservire, germinarea verdețurilor va fi facilitată de imaginile din aplicația Myagrilution sau din site-ul de agriluție care vă va îndruma în întregul ciclu de creștere. Agriluția urmărește scopul de a crea o conștientizare mai mare, precum și o relație emoțională cu nutriția noastră, fără a fi nevoie de cunoștințe sau de experiență în domeniul grădinăritului ecologic. Viziunea este aceea de a oferi tuturor acces la o nutriție personalizată, sănătoasă, precum și o creștere durabilă. De aceea a fost creată și o comunitate, care pune accentul pe un stil de viață sănătos și durabil.
PlantCube va începe să fie livrat la sfârșitul anului 2018 și este în prezent utilizat de clienții din Germania. În paralel cu clienții inițiali, se construiește viziunea asupra comunităților aglomerate, precum și procesul de certificare. Una dintre prioritățile în acest stadiu incipient este un nivel ridicat de transparență și conținut care încurajează gândirea critică.
În viitor, locuitorii marilor orașe pot deveni mici fermieri în casele lor. Un ciclu de apă închis în cadrul plantCube ne permite să folosim cu până la 90% mai puțină apă și mai puțin îngrășământ decât în agricultura comercială. În plus, energia necesară plantCube poate fi de la o sursă de regenerare, în timp ce vehiculele agricole trebuie să utilizeze combustibili fosili.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *