Solutii moderne de amenajari pentru hoteluri

Cresterea uriasa a turismului din Trentino / ALTADIGE este tangibila, atât de mult, încât într-un articol recent al New York Times, acesta este listat printre cele mai recomandate destinatii pentru anul 2018.

„Regiunea a reusit sa utilizeze si sa exploateze un obstacol cum ar fi absenta conexiunilor cu avionul, în avantajul sau”, revista felicita „transformarea într-o zona necontaminata si linistita pentru toti cei care doresc sa se relaxeze sub un cer limpede, în zone neexplorate si hoteluluri de wellness”.

Hoteluri de wellness includ si noul hotel Seehof, deschis în primavara anului trecut, care se ridica în apropierea unui mic lac de pe munti, în inima Val d’Isarco, cufundat în verdeata, printre pomi si brazi, la doar câtiva kilometri de Bressanone. Pentru crearea zonelor sale de baie, hotelul a colaborat cu compania PLANIT, care se afla înca o data în prim plan, datorita solutiilor sale de înfrumusetare a zonele de baie, cu lavoarele realizate din Corian® în finisajul Canyon.

Pentru acest proiect, a fost creat un întreg sistem cu mobilier si oglinda: un adevarat rasfat pentru îngrijirea personala.

Combinând un înalt nivel de tehnologie si o atentie deosebita designului, PLANIT ofera o experienta emotionala prin cele doua decenii de specializare în productia de Corian®, un material care se dezvolta constant. Suprafata împodobita cu detalii arhitecturale, care se combina cu linii curate, se caracterizeaza printr-o gama larga de caracteristici care o fac perfecta pentru mediile interioare si exterioare, în care este introdusa: catifelata si calda la atingere, eco-sensibila si maleabila într-o maniera complet personalizata.

Proiectul este realizat de o echipa de arhitecti si designeri din studio noa*. Cuvântul cheie al proiectului, care reprezinta si filosofia grupului, este „aparitia”, unde valoarea tuturor elementelor împreuna, este mai mult decât cea a fiecarui element luat separat, o abordare si o strategie holistica.

seehof hotel nature retreat südtirol urlaub wellness spa

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *