Un apartament elegant la mansarda

Désirée, unul dintre brandurile Gruppo Euromobil specializata in producţia de canapele, fotolii, paturi, covoare si articole complementare, a fost aleasa pentru a mobila apartamentul „Okrezna Attic Apartment”, renovat si transformat intr-o locuinta moderna, in Sopot, Polonia. Alegerea acestui proiect este patul negru Kubic 24 by Désirée, care creeaza o armonie perfecta in mansarda renovata.

Proiectul studioului Raca Architekci a inceput prin modificarea formei acoperisului, pentru a crea mai mult spatiu, in noul apartament. Apartamentul Okrezna Attic este situat intr-o casa din anii 1970. Sobrietate si eleganta sunt cuvintele cheie ale acestui proiect, in care elementul predominant al interiorului este lemnul, iar tavanul si podeaua sunt in intregime din placi de lemn de stejar natural, colorat. Geometria complexa a acoperisului cu diferitele sale forme si unghiuri, a facut aceasta provocare si mai semnificativa. Rezultatul final este un plafon splendid din lemn, atractiv, care face o declaratie originala, singulara.
Aceasta amenajare este imbunatatita de mobilierul modern, negru si nuante de gri, care creeaza un contrast puternic cu invelisul si podeaua de culoare deschisa. Rezultatul este functional, atractiv si coerent cu celelalte elemente ale decorului dormitorului.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *