10 ani de frumusețe iconică pentru o masă fermecătoare

Povestea mesei Infinity este povestea unei provocări care a devenit un succes. Când Porada l-a întâlnit pe Stefano Bigi, el era un tânăr designer francez la începutul carierei sale. El a prezentat un proiect estetic puternic dar, de asemenea, care nu era ușor de produs: o bază din lemn masiv, curbată pentru a crea un fel de sculptură. Compania a crezut în proiect, a încercat să îl creeze și a reușit.

Infinity s-a născut inițial ca o masă de cafea și a devenit mai târziu, ca evoluție naturală, o masă de dining. Fiind acum un best seller, în fiecare zi a anului se livrează o masă Infinity într-o casă din întreaga lume, din Spania în Japonia, din China în Africa de Sud.

Ca o dovadă a designului său remarcabil, a primit numeroase premii internaționale precum „GOLDEN DESIGN AWARD” în 2012 și „YOUNG AND DESIGN” în 2009. „Designul pentru mine este o cercetare infinită și exasperată către un echilibru între estetică și confort, formă și funcție – spune Stefano Bigi, designerul – încerc să creez emoții, să invit oamenii să se așeze sau să-mi folosească mobilierul când îl văd. Căutarea mea se îndreaptă spre cei care nu respectă standardele și uniformitatea, deși cu nevoi și dorințe diferite. Nu intenționez să creez piese pentru colecții de muzee, mobila mea este făcută pentru a fi trăită și a trăi cu proprietarii săi. Aceste forme rotunde și armonioase caută întotdeauna o atmosferă, un mediu specific, un spațiu separat. Mobilă pentru casă care nu mai este o constrângere, ci o dorință în schimb. Munca mea cu Porada continuă să fie un dialog fertil și frumos între ideea mea de design și experiența lor incredibilă de fabricație care face ca piesele mele să prindă viață. După zece ani de succes, când vorbiți despre Porada, vizualizați imediat această masă iconică, Infinity.” Designul imaginativ, abilitățile artizanilor și tehnicile moderne de fabricație fac din Infinity o piesă unică de mobilier. Sub baza frumoasă a lemnului sub formă de sculptură este o bază cromată circulară care funcționează perfect în combinație cu căldura lemnului. Suprafața mesei este din sticlă, inițial finisată, dar acum disponibilă și în sticlă fumurie. Colecții după colecții, opțiunile au devenit din ce în ce mai diverse: partea din lemn a devenit din rocă, pentru a da o manieră mai puternică, modernă. O „infinitate” de diferite combinații de esențe de lemn, culori de sticlă și finisaje metalice fac tabloul versatil și adaptabil la fiecare casă. Fără a uita formele de mai sus, de la rotunde la dreptunghiulare și ovale, cu bază unică sau dublă în multe dimensiuni. Toate elementele acestei mese se îmbină pentru a obține un aspect sofisticat actualizat care atrage atenția. O piesă destinată să reziste anilor. Un „clasic” modern din 2009, și este doar începutul!

A 21088

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *