Living și bucătărie într-un singur spațiu modern

Practica mâncării bune și chiar actul de gătit s-au bucurat în ultimii ani de o atenție atât de puternică, încât acestea au fost în prim plan, iar în momentul în care ne-am întâlnit cu oaspeții noștri, aceștia și-au dorit ca toată atenția și distracția să revină asupra momentului pregătirii mâncării.

Pentru a crea o armonie potrivită între bucătărie și living, ARAN Cucine oferă Faro și Quadro, două modele care pot fi combinate între ele putând să garanteze coerența stilistică maximă între toate elementele, fie că sunt unități de perete sau bibliotecă, sertare, compartimente sau dulapuri.

 

Ambele colecții sunt caracterizate prin rigoare geometrică și culori luminoase, discrete, dar mai ales se disting în principal prin caracteristicile ușilor: cele ale lui Quadro sunt ușoare și profilate, cele ale lui Faro complet netede, dar în ambele cazuri disponibile cu canelură sau cu mâner.

Pe lângă vitrine, module deschise și suspendate și sisteme capabile să standardizeze zona TV și zona de luat masa cu libertatea maximă de personalizare, există două elemente de funcționalitate și versatilitate deosebite: biblioteca, cu rama neagră, ideală în orice cameră și combinabilă cu orice tip de raft, și spatele magnetic al dulapului de bucătărie. Acesta este iluminat astfel încât să ofere o utilizare perfectă a plitei și a blatului de lucru, datorită suporturilor magnetice, prin care devine, de asemenea, o suprafață practică de sprijin vertical; în acest fel condimentele, ustensilele, cărțile cu rețete sau tabletele pot urmări mișcările și nevoile celor care trebuie să le folosească.

Perfecte și în cazul spațiilor deschise sau al studiourilor, Faro & Quadro sunt doar unul dintre numeroasele exemple ale capacității ARAN Cucine de a răspunde oricărei nevoi, tendințe și gusturi, fără a renunța vreodată la o notă de originalitate.

 

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *