O notă absolut originală, contemporană și feminină în bucătărie

By Posted on 0 No tags 0

Proiectul Tangram dă proeminență curbelor și infinitelor combinații posibile ale acestora.

Inspirat din vechiul joc chinezesc al formelor geometrice care pot fi combinate între ele pentru a crea nesfârșite cifre, produsul Cesar este ecoul logicii modulare, evitând în același timp liniaritatea și introducând un nou concept de sinuozitate pentru designul de bucătărie. Adaptându-se la diverse nevoi, formele sale excentrice nu sunt formate din simple semicercuri sau porțiuni de cercuri, ci mai degrabă urmează o rază moale și variabilă: în unele puncte, de exemplu, formele devin mai mici pentru a ocupa mai puțin spațiu și ușurează deplasarea în bucătărie.

Tangram este alcătuit din cinci elemente curbate care pot fi combinate cu elemente drepte după bunul plac, pentru a construi insule de bucătărie cu forme neobișnuite, compoziții așezate pe perete sau chiar soluții care înfășoară colțuri.

Pentru a accentua fluiditatea lui Tangram, ușa dulapului prezintă la cerere un detaliu decorativ special: acest finisaj, cunoscut sub numele de 3D, este alcătuit dintr-o secvență de caneluri verticale care creează un model tridimensional neregulat, conceput pentru a ascunde îmbinarea între module și asigură o percepție unitară a amenajării.

Conturul neregulat, alternanța dintre spațiile pline și goale și jocul de lumini și umbre ascunde deschideri ale ușilor, contribuind astfel la efectul final camuflat.

Același aspect de sinuozitate continuă este creat de detaliul Macaron prezent de-a lungul marginii blatului de piatră, care amintește de un canal tradițional de picurare, făcând marginea rotunjită (creată manual folosind tehnici tradiționale) atât funcțională, cât și plăcută din punct de vedere estetic.

Colecția generală adaugă casei o notă absolut originală, contemporană și feminină.

Finisaje: lacuri cu efect de mătase, lacuri structurate, lacuri Anodyc cu efect metalic – finisaj lemn TBD.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *