Soluții funcționale și versatile pentru bucătărie

Cele mai noi tendințe de mobilier sugerează principii ușoare și raționale: soluțiile trebuie să fie funcționale și versatile, cu linii curate și liniștitoare, culori neutre și elegante. Pentru a satisface toate tendințele și diferitele nevoi ale pieței, este important să se propună modele personalizabile, capabile să se adapteze oricărui mediu de viață.
Colecția Erika de la Aran este astfel îmbogățită cu noi elemente care transformă modelul într-un adevărat „sistem de mobilier”, cu soluții modulare și peste 41 de finisaje care să permită tuturor să își exprime mai bine propriul stil.
O compoziție cu o personalitate minimă, concepută pentru a facilita mișcările celor care locuiesc acolo și pentru a asigura optimizarea maximă a spațiului fără a sacrifica designul, oferind o mare insulă multifuncțională, unități înalte și un sistem de perete. Pentru a crea un joc de elemente pline și goluri, unitățile de depozitare mari și spațioase alternează cu module deschise, decorative și accesibile imediat. Ușile din aluminiu negru cu sticlă gri fumurie luminează vizual structura blocului insulei, echipată cu noul colț de snack-uri Move-it: un vârf glisant cu o mișcare în diagonală care poate fi folosit ca masă, doar pentru a fi mutat înapoi flush-top, economisind și mai mult spațiu.
Dar, mai presus de toate, marea veste a acestei reproiectări este introducerea de elemente cu linii fine și circulare. Cea mai sinuoasă versiune a acestei colecții este, de fapt, caracterizată de soluții creative și ergonomice: designul riguros al coloanelor – cu noul mâner vertical – și dulapurile de perete combinate cu biblioteca Fill sunt în armonie cu curba peninsulei, realizată din rotunjirea peninsulei. Ușile favorizează o utilizare mai confortabilă, oferind compoziției un aspect modern și liniștitor.
În timp ce respectă principiul „less is more”, acum predominant în lumea designului, ARAN Cucine introduce din nou linii circulare care, cu capacitatea lor simbolică de a încuraja convivialitatea, incluziunea și familiaritatea, vorbesc cu adevărat cu inima și confirmă valorile ADN-ul companiei italiene.
Autenticitate, fabricație unică și virtuoasă, tradiție: abilitatea artizanală este o valoare importantă pentru Aran Cucine, marca de ambasador pentru Made in Italy în întreaga lume, capabilă să ofere cu colecțiile sale de bucătărie, o notă atemporală, personalizabilă.

Născută din întâlnirea dintre gustul contemporan, modernul și căldura, tipică din casele de odinioară, aceste colecții au „are gust” familiar, concepute ca adevăratul nucleu al casei, centru de adunare, zonă de împărtășire. Din acest motiv, Aran Cucine a dezvoltat, împreună cu dulapurile de bază tradiționale și unitățile de perete, o serie de insule, sisteme de rafturi de perete, uși de sticlă, rafturi suspendate, deoarece au fost o extensie a bucătăriei însăși către zona de zi.
Dezvoltat în mai multe versiuni, colecțiile de bucătării sunt disponibile în multe finisaje, fiecare dintre acestea, combinate cu detalii rafinate, fiind capabile să ofere o notă precisă de stil.
În cazul în care compozițiile din furnir lăcuit, cu inserțiile lor de sticlă se încadrează armonios în cele mai moderne medii, versiunea cu mâner metalic vechi amintește de un gust mai vintage. Finisajul „lăcuit alb” satisface cerințele unui gust contemporan, capabil să „încălzească” chiar și cel mai minimalist design. Cu modele diverse și versatile, noile colecții Aran, sunt un exemplu real al modului în care măiestria artizanală italiană caracterizează aceste bucătării.


20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *