HubDesign – Spatiul de design al viitorului

In inima Bucurestiului, aproape de zona Unirii, intr-o cladire uimitoare, moderna, cu un design aparte, a luat fiinta HubDesign, un colt de rai pentru pasionatii de design interior.

HubDesign este cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea si dragostea pentru design au dus la crearea unui spatiu de design unic, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta de neuitat celor ce ii pasesc pragul. Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit. Cu o simpla vizita. Intr-un singur loc. Un spatiu de design al viitorului, in care un volum urias de informatii si facilitati poate duce la bun sfarsit, orice proiect.
In HubDesign esti invitat nu doar sa alegi, ci sa devii creativ. E un loc perfect pentru arhitectura si design. In plus, fiecare zona a HubDesign reprezinta o combinatie intre deschidere, confort si accesibilitate.
In HubDesign nu se vand produse in mod direct, ci sunt conectate companiile din domeniul Home&Deco cu designerii, arhitectii si consumatorii finali. Astfel, clientii care doresc sa cumpere produse din HubDesign vor fi directionati catre reprezentanta/showroom-ul/site-urile indicate de compania expozanta.
Rolul HubDesign este de a impulsiona vanzarile companiilor de design interior prin transmiterea informatiilor despre produse/servicii si integrarea acestora in proiectele de design create in Hub.
In HubDesign se desfasoara: evenimente periodice pentru specialisti (designeri, arhitecti); evenimente de presa; evenimente pentru consumatorii finali; prezentari ale companiilor de design interior; intalniri intre specialisti; intalniri intre specialisti si firmele de design interior.
In HubDesign te vei intalni cu 360 Furniture, Axolight, Brabantia, Ceramiche Refin, Daikin, Ferroluce, Grohe, Innermost, Kuma Romania, Light Solutions, MOOR, Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Urban Woods, Zoiss Home Design
***
CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, +40 722 423 223

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *