Care sunt astăzi simbolurile din design ale unui stil de viață?

Valoarea esențială a cunoașterii sufletului materiei, a formelor și a mutației lor constă în crearea unei imagini puternice, a unei povești importante. Acesta este astăzi simbolul unui stil de viață.

Pentru a ilustra acest stil de viață, dar și evoluția tehnologiilor și aplicațiilor de design, ca punct de referință la nivel mondial în industria mobilei, Cattelan Italia a creat amenajări moderne, în care focusul este pus pe principalele elemente de design dintr-o casă.

MESELE

Finisajele prețioase sunt realizate cu procese manuale și tehnici exclusive care, în ciuda periajului, dau un efect de strălucire. Un studiu nesfârșit, întotdeauna în desfășurare, privind conceptul aplicat meselor. Grosimea crește, în timp ce colțurile rotunjite și ale razei, comunică eleganță sinuoasă și tactilă.
Restul trebuie să fie descoperit. Spații sunt avangardiste, atemporale. O întâlnire unică de forme și materiale exclusive pentru împărtășirea momentelor culturale, cosmopolite de convivialitate. În noua colecție de mese creată de Paolo Cattelan, creativitatea combină materiale individuale, precum sticla, lemnul și ceramica Marmi, pentru a oferi cele mai exclusiviste interioare. Dedicată unei cercetări estetice continue, linia explorează stiluri și inspirație într-o alegere excepțională de finisaje. Puritatea cristalului accentuează geometriile luminoase ale blaturilor de masă, care sunt propuse într-o gamă largă de dimensiuni și formate: transparente, ultra transparente, cu margini reversibile inclinate sau din cristal fumé.

DULAPURILE

Aparent suspendate și susținute de picioarele discrete în oțel negru lucios, cu topul din cristal lăcuit cu grafit ultra-limpede, iar rafturile din lemn amenajate cu armonie spațială perfectă pentru a maximiza funcționalitatea și capacitatea. Acestea sunt noile dulapuri – adevărate opere de artă. Conține, furnizează și … surprinde! Dulapurile îmbunătățesc spațiul neașteptat, integrându-se perfect în orice decor modern.

RAFTURILE PENTRU CĂRȚI

Spațiile de depozitare multiple, variate în formă și funcție, își măresc capacitatea și salută sofisticarea obișnuită a unui consumator în căutarea continuă a individualității. Fabricate din bronz sau MDF alb, lucios, decorate cu cristale sau oglinzi, rafturile sunt disponibile în multiple opțiuni, care de asemenea, arată modul sofisticat în care evoluează orice element de design.

BIROURILE

Prezența impresionantă și designul riguros definesc noul design pentru birouri. Numeroasele rafturi deschise de diferite dimensiuni fac structura mai dinamică și îmbunătățesc funcționalitatea acesteia într-o estetică armonioasă.

DRESSINGURILE

Un spațiu cu dimensiuni generoase, care să ne bucure; metafora perfectă pentru libertatea de exprimare în stilul individual. Conceptele de ordine și de raționalitate se confruntă cu cele ale visurilor, formând un nou spațiu dedicat eului. Și astfel, se creează un spațiu pentru viață. Dulapurile sunt modulare, cu un design flexibil, personalizabil și extrem de funcțional pentru depozitarea și păstrarea celor mai prețioase obiecte. Setarea devine extrem de variată și versatilă: montajul se realizează atât pentru pentru pereți, cât și pentru plafoane. Barele și brațele capătă valoare, fiind din oțel vopsit în negru sau grafit, în timp ce șinele de îmbrăcăminte sunt negre sau din aluminiu vopsit, cu grafit în relief. În plus, rafturile pot fi selectate în variante laminate de lemn de stejar sau lemn alb, cu fața în cristal transparent.

LĂMPILE

O structură de alamă originală, stilistică, susține umbrele cu o senzație retro ușor. Noile lămpi de plafon, de podea sau de masă, sunt un amestec fascinant de stiluri, în care cristalul fumé creează o difuzie slabă și elegantă a luminii.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *