Soluții ingenioase pentru paturi

Wabi este un cuvânt care celebrează plăcerea simplității și frumusețea inerentă, imperfecțiunea naturală a lucrurilor. Filosofia Wabi ne învață să redescoperim frumusețea, o creație intuitivă și spontană.
Noul pat proiectat de Alain Gilles este remarcabil prin imperfecțiunea sa aparentă care îmbină, într-un gest armonios, arhitectura sculpturală a picioarelor cu contrastul blând al spătarului.
Patul are tăblie ovală structurată din lemn, căptușită cu spumă poliuretanică. În partea centrală, a fost creată o inserție mai moale pentru a permite o funcție confortabilă a spătarului.
Cadrul patului este format dintr-un perimetru extins care își atrage volumul important. Baza patului este susținută de picioare din frasin masiv cu finisaj albit sau cu pori deschiși cu finisaj vopsit în culoarea nucului sau negru. Particularitatea este posibilitatea de a plasa picioarele într-o poziție verticală externă în linie cu cadrul patului, sau orizontal în interiorul cadrului patului.
Tapițeria produsului este complet detașabilă, o caracteristică distinctivă fiind prezența tubulatură pe cusătură de-a lungul perimetrului tăbliei și cadrul patului.
Patul este prevazut pentru baze de 153 cm lățime (queen size), 160cm, 180cm și 193cm (king size).

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *