Tehnologie intr-un decor de basm

În industria sobelor și șemineelor, MCZ este brandul care, mai mult decât oricare altul, s-a concentrat pe inovare, prin lansarea unui număr mare de brevete și tehnologii. Fiecare soluție nouă s-a concentrat întotdeauna pe atingerea acelorași scopuri. În primul rând, pe acela de a face viața mai ușoară pentru utilizatorul final. Apoi, pe a optimiza performanța produsului, asigurând o combustie mai curată și mai eficientă. Mai jos sunt câteva dintre cele mai interesante inovații ale MCZ, care te pot face să vezi cu alți ochi încălzirea cu sobă sau șemineu.

Active® a fost primul brevet, lansat în 2006; este un sistem complet automat de gestionare a arderii care a revoluționat încălzirea sobelor. Cea mai recentă tehnologie dezvoltată de MCZ este Maestro, un micro-calculator real, integrat în șemineu. Tehnologia Maestro permite șemineului să își exprime potențialul maxim cu o utilizare mai ușoară și mai intuitivă. Un microfon real integrat, dialoghează cu telefonul tău smartphone și îmbunătățește performanțele încălzitorului care continuă să funcționeze perfect chiar și în condiții care nu sunt ideale.

Ce oferă aceste noi tehnologii: Wi-Fi dublu pentru a utiliza șemineul de pe telefonul smartphone este deja inclus, fie acasă (Home Wi-Fi) sau la distanță (Remote Wi-Fi), fără kituri suplimentare. Remote diagnosis – în caz de nevoie, tehnicianul va avea toate informațiile necesare pentru a ajuta, de asemenea, de la distanță. Aplicație ușoară și completă – utilizarea cu aplicația Maestro este chiar mai ușoară și mai intuitivă. În câteva clicuri, șemineul te pune la curent cu tot ce procesează. Flacără perfectă –  combustia cu Maestro este optimă, generează mai puțină cenușă și lasă sticla curată. Acest lucru are ca rezultat consumuri mai reduse, emisii mai reduse și curățări mult mai puțin frecvente. Panoul digital (opțional). Dacă ești obișnuit cu o utilizare mai tradițională, toate funcțiile aplicației Maestro sunt de asemenea disponibile într-un panou digital opțional care este deja montat pe șemineu și configurat. Dispozitiv de telecomandă portabil (opțional). Dacă nu dorești să folosești telefonul smartphone, poți alege ca accesoriu opțional o telecomandă portabilă pentru uz casnic, cu aplicația Maestro deja instalată. Senzor de temperatură Wi-Fi (opțional). Maestro oferă posibilitatea de a avea o sondă Wi-Fi cu conexiune automată pe care o poți așeza oriunde în casă, chiar și într-o altă cameră: șemineul se va regla pentru a atinge temperatura dorită acest punct precis.

Cine s-ar fi putut gândi cu ani în urmă, la gura sobei, că acest element va deveni atât de avangardist? Și totuși toate aceste inovații se întâmplă într-un ritm amețitor. Pentru a ne face viața mai frumoasă, mai confortabilă.

 

Style: „courmay”

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *