Work from Home – soluții moderne de design

Într-o perioadă în care granițele dintre casă și birou sunt din ce în ce mai neclare, a avea un spațiu adecvat pentru munca la domiciliu a devenit mai important decât oricând. Schimbările radicale în stilul nostru de viață au contribuit la necesitatea de a avea spații cu mobilier confortabil și funcțional, pentru a face zona biroului de acasă relaxantă și stimulantă, dar și în conformitate cu decorul și filosofia amenajărilor domestice.

Colecția Work from Home de la Knoll pentru 2021 răspunde acestor nevoi, prin produse inovatoare și design contemporan, păstrând sensul activității cu o viziune modernistă de avangardă în timp ce se adaptează la noile cerințe de habitat.

Alături de colecțiile din trecut și clasicele atemporale care au stabilit întotdeauna identitatea mărcii, colecția Work from Home este compusă din birouri ergonomice și scaune, create pentru a garanta confortul unic și pentru a favoriza bunăstarea fizică și mentală. Părțile funcționale fac posibilă crearea unui mediu ordonat, dar și dinamic, organizat pentru a îmbunătăți calitatea muncii.

Gama de produse de birou la domiciliu reflectă stilul clasic Knoll, păstrându-și moștenirea culturală în timp: piesele proiectate de Florence Knoll, Mies van der Rohe, Eero Saarinen și Harry Bertoia, pentru a numi doar câțiva dintre designeri, interacționează în perfectă armonie cu cele mai noi creații, generând în același timp procese de schimbare și inovație.

Materiale inovatoare, soluții funcționale fără precedent și extinderea gamei de oferte sunt factori cheie în noua abordare a mediului de lucru din casă. Colecția KN, o familie de scaune bazată pe colaborarea pe termen lung între Knoll și Piero Lissoni, a adăugat acum două noi interpretări: KN06, fotoliul cu spirit modernist prezentat pentru prima dată în 2020 în versiunea cu patru picioare fixe din aluminiu turnat, este acum disponibil într-un model pivotant reglabil pe înălțime, cu o bază de patru stele pe alunecare sau o bază de cinci stele pe rotile; și KN07, un scaun cu o formă fluidă, liniară, în versiunea cu patru picioare sau un model pivotant reglabil pe înălțime cu bază de patru stele pe alunete sau cinci stele cu rotile. Formulate cu diferite variante și finisaje, KN06 și KN07 întruchipează perfect valorile asociate mărcii: confort, echilibru, eleganță și calitate funcțională.

Alături de colecțiile de scaune, Knoll oferă soluții noi în familia de mese Grasshopper, ideale pentru birouri tradiționale și zone de lucru în casă. Cele două versiuni diferite sunt perfecte pentru o abordare ergonomică de lucru: biroul reglabil în înălțime Grasshopper și consola Grasshopper, disponibile în trei înălțimi fixe diferite.

Noilor produse li se alătură un sortiment complet de țesături și piele care oferă nenumărate opțiuni de personalizare, asigurând în același timp confort maxim și aspect impecabil.

Calitatea industrială și tehnologică constituie o soluție care va dura în timp, capabilă să se adapteze la diverse contexte și utilizări. Colecția oferă o selecție variată de materiale și finisaje pentru a sublinia spiritul său modernist.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *