Nuante calmante pentru noile tendinte cromatice intr-un design echilibrat

Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design Porada Design

Daca va intrebati cum ar trebui sa fie noile colectii in design, care sunt cerintele legate de acestea, editia din decembrie 2015 a Premiilor Internationale in Design PORADA, au stabilit ca ar trebui sa fie originale, cu o mai buna utilizare a tehnologiei de productie si finisare, precum si orientate catre nevoile consumatorului modern (deci, versatile si confortabile).

Culorile sunt si ele foarte importante. Nu intamplator, dupa mai multi ani tulburi la nivel mondial se face simtita nevoia unei palete de culori complet noua, cu nuante mai linistite, calmante. Nu in ultimul rand nevoia de conexiune, care ne tine mereu activi, cere, la randul ei, un mediu cu o simplitate linistita, inconjurat fiind de zgomotul exterior.

Se observa o indepartare de nuantele de gri rece, o nevoie de o culoare din paleta de culori „Comfort Zone”, asa cum au denumit expertii in domeniu culorile antidot la agitatia zilnica, care vor echilibra mintea, corpul si spiritul.

Albastrul profund folosit de Porada in ultima sa colectie respecta aceasta nevoie de calm, de confort si relaxare. Culoarea este frumos potentata de nuantele lemnului prezent in amenajare, astfel incat creeaza un mediu curat vizual, deloc obositor. Sugestiile de amenajare sunt bine-venite, mai ales pentru cei care isi doresc pete de culoare in casa, insa nu stapanesc proportiile care trebuie respectate pentru un design echilibrat.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *