Placări antibacteriene cu aspect de piatră naturală

By Posted on 0 No tags 0

Appiani – companie fondată în 1873 este una dintre mărcile Grupului Bardelli – un brand istoric în contextul propriei regiuni și în panorama italiană și internațională a ceramicii, cu o valoare estetică recunoscută în lumea mozaicurilor.

Compania a introdus recent pe piață colecția sa de mozaicuri ceramice Lapis. Inspirată de sugestii străvechi, autentice, prețioase și durabile, colecția Lapis a luat naștere din colaborarea dintre Appiani și Studio METCO, specialist în inserarea particulelor de argint. Cu această inovație de producție, care vizează identificarea unui aditiv „zero bacterii” pe bază de argint care ar putea intra în contact cu corpul ceramic pentru a da viață exclusivului Appiani Bio Shield+, compania oferă un material precum gresia porțelană de înaltă performanță. Produsul este unul „tehnic”, cu caracteristici specifice, cum ar fi un efect antibacterian și o protecție eficientă rezistentă la pete.

Testele au confirmat că includerea acestui aditiv adaugă rezistență la ciuperci și mucegai, făcând produsul unul deosebit de potrivit pentru mediile de baie și zonele de wellness și piscine. Aditivul nu numai că elimină 98% din bacterii, dar luptă și cu elementul viral – produsul fiind este certificat ISO și ASTM.

O încântătoare bucătărie în aer liber

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *