Elemente temporare pentru camera copiilor

Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross Dot and Cross

Feng Shui aplicat la spatiile pentru copii poate aduce un sentiment vibrant, sanatos si de durata, dar si de bucurie, in acelasi timp, oferind ajutor pentru un haos ordonat in locul dezordinei coplesitoare de multe ori prezenta in camerele pentru copii.

Asa cum copiii nostri nu sunt vesnic bebelusi, ideal ar fi sa optam pentru un design simplu si spatii neaglomerate, in care elementele de personalizare sunt temporare. In functie de varsta copiilor putem alege panouri unde sa aplicam elemente precum poze, desene, orare, etc… care se pot inlatura usor si inlocui cu alte elemente de interes. In felul acesta spatiul va putea fi simplu de personalizat, mult mai atractiv si interactiv. Nu in ultimul rand copilul va avea sentimentul de control, responsabilitate si implicare in spatiul sau.

O energie vibranta are nevoie de mult spatiu liber, deschis, pentru a prospera. Feng Shui poate contribui la promovarea unei cresteri armonioase, evitand in acelasi timp aglomeratia si haosul, care poate aparea cu usurinta in camerele de copii.
Poate ajuta, de asemenea, sa creeze un spatiu in care copilul se simte cu adevarat fericit, in siguranta si iubit. Asta se intampla atunci cand exista dorinta de a permite copilului sa detina spatiu sau sa isi exprime creativitatea, pe baza unor reguli clare in ceea ce priveste structura si ordinea.

Fiti flexibili cu nevoia ca aceasta camera sa se potriveasca schemei de ansamblu a intregii case. Se pot gasi solutii win-win pentru a putea integra imaginile sau culorile pe care copilul le iubeste.

Copiii cresc atat de repede, asigurati-va ca va focusati pe ceea ce conteaza cu adevarat! Tendintele in design vin si se duc, in timp ce fiecare moment de fericire autentica si nevoile de companie ale copilului pot creste intr-o conexiune puternica pentru a dura o viata.

Iata trei etape principale pentru armonie in camera copiilor..

1. Aerul proaspat este o necesitate in orice spatiu, dar mai ales in camere pentru copii unde exista un flux constant de jucarii, gadget-uri, imbracaminte, carti, etc.
Pentru calitatea aerului in camera copiilor deschideti adesea ferestrele. Mai multe plante de purificare a aerului va pot ajuta in mentinerea nivelurilor sanatoase de aer si, in plus, aduc o frumusete naturala vibranta. De asemenea, o idee buna este folosirea unui difuzor de uleiuri pentru aromaterapie dupa cum este necesar. De exemplu, in cazul in care copiii se simt capriciosi si nelinistiti, cateva picaturi de musetel sau levantica ii pot calma. Sau, in cazul in care se simt putin rau sau obositi, poti folosi menta, lemongrass si eucalipt.

2. Organizarea dezordinei este un pas absolut necesar. Nu exista nici o cale pentru a o evita, trebuie sa ai un sistem clar, astfel incat sa se evite haosul si consumul de energie.
Creaza un sistem de compensare, care functioneaza intr-adevar si tine-te de el. Este esential sa existe solutii bune de stocare, fie ca este vorba de cosuri, cutii, saci mari sau orice alte optiuni de stocare. Asigura-te ca si copiii se implica in procesul de organizare! Ei mai pot, de asemenea, ajuta nu numai in camerele lor, dar in intreaga casa, in functie de varsta.

3. Folositi culori bune Feng Shui pentru a consolida energia si pentru a-i ajuta sa experimenteze o crestere armonioasa si fericita.
Afla care sunt culorile feng shui cele mai bune pentru copilul tau si vezi cum poti aduce aceste culori prin diverse elemente de decor. De exemplu, in cazul in care copilul se simte timid, utilizati elemente cu orizonturi deschise mari si culori calde, linistitoare.

Scopul principal Feng Shui in transformarea camerei copiilor este de a crea un mediu sanatos, iubitor si conditii de siguranta. Camera copilului creata cu grija poate servi ca suport emotional si fizic in timpul multor experiente de crestere a copilului.

Credit foto: DOTANDCROSS®, cu o noua colectie de mobilier si accesorii create pentru copii, in scopul de a-i insoti in timpul cresterii lor, de la 0-3 ani, 4-11 ani, pana la varsta de adolescent 11- 18 ani. S-ar putea chiar continua peste 18 de ani, fara limite. Produsele reprezinta perfect filosofia proiectului: flexibilitate, prin elemente care permit sa fie utilizate in mod liber si transformate in functie de nevoi si circumstante.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *