Gaseste solutia perfect adaptata stilului tau in bucatarie

Colectia Siematic Colectia Alno Colectia Alno Colectia Snaidero
Colectia Snaidero
Colectia Tabula
Colectia Aran Colectia Comprex Colectia Comprex Colectia Comprex Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Pianca Colectia Scavolini Colectia Scavolini Colectia Scavolini Colectia Snaidero Colectia Tabula Cucine Lube

Entuziasmul pentru a crea idealul unei bucatarii pentru tine, construita in jurul propriilor tale nevoi reale, defineste noile concepte de bucatarii. Pentru a fi mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste calitatea si designul, echipe complexe de specialisti sunt concentrate pe un singur scop: gasirea unor solutii perfect adaptate stilului tau.

A descoperi modul in care ideile inovatoare pot sa te ajute este ceea ce isi doresc cele mai multe companii.

Stilul cel mai la moda in acest moment este reprezentat de volume mari, esentiale si linii minime. Totul imbogatit cu solutii de mobilier pentru spatii deschise, multifunctionale, intrucat, in cele mai multe din cazuri, bucataria si zona de living comunica in mod natural. Modelele cele mai cautate furnizeaza solutii inteligente, caracterizate prin functionalitate optima si ergonomie.

Tuturor le place stilul. Colectiile contemporane de bucatarii cu stil raspund cerintelor pentru simplitate si eleganta a formei, combinate cu un design progresist care imbunatateste spatiul de depozitare cu un design adaptabil, functional. Materiale precum sticla si o gama larga de culori pun bucataria in centrul atentiei.

Pentru cei care prefera o bucatarie spectaculoasa, detaliile pretioase, materialele de calitate superioara si maiestria executiei sunt foarte importante. Acestea se regasesc mai ales in bucatariile clasice, iar frumusetea unui clasic este intotdeauna la moda, mai ales cand este insotit de progresul tehnologic, comoditate si materiale special alese.
Ecologia si calitatea sunt pietrele de temelie in alegera unei bucatarii cu respect pentru mediul inconjurator. In acest caz se foloseste doar lemnul care provine din paduri controlate riguros si energie generata in principal de sisteme fotovoltaice. Designerii de bucatarii au o sarcina delicata intrucat se confrunta cu modul in care evolueaza continuu gustul in acest domeniu.

Abordarea de tip “custom-tailoring” care vizeaza personalizarea bucatariei este cea mai solicitata. Materiale, culori, finisaje, echipamente de interior, accesorii sunt atent alese. Toate acestea pot fi ingredientele care fac o bucatarie sa devina un spatiu atragator, functional si ergonomic si daca sunt integrate intr-un spatiu construit la randul sau, cu grija. Podelele, peretii, sistemele de iluminat, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, ci trebuie gandite ca un concept unitar, care sa respecte aceleasi reguli de design si calitate.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *