Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

Sentiment de continuitate și armonie între încăperi

Proiect – Reședință privată
Arhitectură – A116 Architecten
Denumirea proiectului – GIOTTO + NEUTRA
Locație – De Pinte / Belgia
Foto – Patricia Goijens

Proiectul constă în renovarea unei vile din anii 1950, situată într-un mediu urban, chiar în afara Ghent, înconjurată de o grădină imensă de copaci uriași.

Obiectivul a fost acela de a face spațiile interioare mai aerisite și a le conecta cu exteriorul casei, în conformitate cu stilul de viață contemporan.

Fostul depozit de cărbune este înlocuit cu un volum ușor, pur și minimalist. Aici există o bucătărie mare cu ferestre care permit luminii naturale să intre și să consolideze relația cu curtea. În timp ce traversezi casa, vei avea impresia că spațiile recreate au fost întotdeauna acolo, încă de la originea proprietății.

Datorită unei palete limitate de culori și materiale, se poate percepe un sentiment de continuitate și armonie între încăperi. Reînnoirea spațiilor în funcție de viața nouă este o alegere inevitabilă. Astfel, al cincilea dormitor de la etajul doi a fost folosit ca birou și bibliotecă, în timp ce o scară în spirală metalică oferă acces la dormitorul de oaspeți cu baie și la camera de joacă pentru copii sub imensul acoperiș.

Baia principală este situată pe un coridor lung și îngust, care duce la o frumoasă grădină. Designul pur și atemporal al robinetelor CEA a fost ales pentru toate băile; manopera lor se potrivește perfect texturilor rafinate ale pereților de micro-ciment.

18 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *