CONTRACT Design – inovații conceptuale și stilistice

By Posted on 0 No tags 0

Cea mai recentă ediție a evenimentului anual CONTRACT design a prezentat o expoziție fluidă și dinamică în cadrul căreia au fost prezentate inovații conceptuale și stilistice, precum și instrumentele necesare unui proces de design autentic.

Evenimentele HubDesign permit vizitatorilor să navigheze liber într-un spațiu creativ în care pot găsi repere valoroase pentru construirea unui spațiu de design contemporan. Un mod diferit de a concepe un spațiu expozițional, permițându-i să devină un loc cu multiple oportunități de socializare și, simultan, o invitație la analiză și explorare a texturilor, culorilor și formelor, prin urmare, un antidot la banalizarea spațiilor de design.

Printre companiile care s-au alăturat HubDesign cu ocazia evenimentului CONTRACT Design se numără Globalo Romania, Radox, Theda Mar.

Mulțumiri partenerilor Leonidas România și Parmafood care susțin acțiunile HubDesign.

Imagini din cadrul evenimentului CONTRACT Design sunt disponibile pe pagina de facebook HubDesign:

https://www.facebook.com/hubdesign.ro

***

HubDesign este cea mai bună alternativă pentru arhitecți, designeri și dezvoltatori de a descoperi o diversitate mare de colecții pentru proiectele de arhitectură și design. HubDesign este un spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care oferă o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde poți găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

HubDesign este un concept Ruve Press, editorul publicațiilor CONFORT magazin și interior.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *