Concepte revoluționare pentru acoperiri

By Posted on 0 No tags 0

Un concept de mobilier revoluționar care descompune stereotipurile tapetului inovează și reînnoiește orice mediu. Aceasta este propunerea Instabilelab de a satisface creativitatea și orice fel de cerere de design. Este un instrument nou pentru proiectarea spațiilor într-un mod inovator și în afara clișeelor compoziționale obișnuite: cu ajutorul conceptului CUSTOM-ME este de fapt posibil să creăm proiecte coordonate care implică pereți, podele, țesături, lămpi și multe alte accesorii. Acesta din urmă (fotolii, console, măsuțe de cafea, covoare etc.) sunt produse fabricate local de către artizani italieni și pot fi personalizate cu nenumăratele modele grafice exclusive propuse de compania venețiană.

De la înființare, Instabilelab a creat grafică, imagini de fundal și concepte de amenajare de mare impact estetic care combină originalitatea ridicată și calitatea produsului. Studiul constant al materialelor, suporturi inovatoare și tehnologii de imprimare au condus treptat compania venețiană la studierea și lansarea pe piață a acestui instrument revoluționar de proiectare.
Perfect și unic pentru sectorul contractual (la fel de potrivit pentru mediul casnic) CUSTOM-ME este un proiect de amenajare cu un nivel extrem de ridicat de personalizare, capabil să inoveze sau să renoveze orice cameră cu o intervenție minimă. O soluție completă, capabilă să acopere complet și să personalizeze diferite zone ale oricărui mediu de viață, cum ar fi dormitorul, baia, livingul, holul, zonele comune și multe altele. Catalogul general al Instabilelab oferă imagini de fundal ușor de aplicat, lavabile, reducătoare de zgomot, rezistente la apă, la intemperii (pentru acoperirile exterioare), la trafic (pentru podele), antibacteriene (imaginile de fundal garantează 99% protecție împotriva bacteriilor) și ignifuge.
Un alt plus major al companiei este originalitatea absolută și creativitatea de neoprit. Instabilelab a studiat întotdeauna propuneri de mare impact estetic, niciodată concepte obișnuite – dar întotdeauna sofisticate, uneori ireverente – care reprezintă o garanție în ceea ce privește culoarea și materialele. Toate aceste concepte pot fi utilizate pentru a concepe conținuturi grafice sofisticate de imagini care „alunecă” de pe perete, trecând de la obiect la obiect și de la produs la produs pentru rezultate surprinzătoare.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *