JEEKA – Partenerul tău virtual în HoReCa

Într-o lume aflată în plină expansiune tehnologică, suntem cu toții în căutarea unor soluții cât mai eficiente de business, atât în legătură cu timpul, cât și cu personalul, promovarea, sau alte cheltuieli. O astfel de soluție este JEEKA – Partenerul tău virtual.

JEEKA este o aplicație. O platformă nouă și modernă care vine în sprijinul companiilor din domeniul HoReCa. Scopul acesteia este să reducă și chiar să elimine o parte din dificultățile și problemele cu care se confruntă, în activitatea lor zilnică, managerii de baruri, restaurante, cafenele și nu numai.

Cum funcționează JEEKA?

Societățile partenere au acces la o aplicație în plină expansiune și dezvoltare, care oferă o serie variată de opțiuni. Cea mai importantă este meniul digital. Prin instalarea unor coduri QR la mese sau în zonele dorite, localurile pot să ofere clienților aflați în incintă posibilitatea de a accesa meniul direct de pe telefonul personal. Comenzile transmise prin intermediul aplicației ajung INSTANT în contul partener de pe platforma JEEKA.

De asemenea, o altă opțiune importantă este cea de livrări la domiciliu: în cazul în care societatea oferă astfel de servicii, poate primi și gestiona comenzi de livrare la domiciliu cu ajutorul platformei.

Având în vedere că partea de promovare și vizibilitate este deosebit de importantă pentru orice afacere, aplicația JEEKA oferă și această oportunitate: locația este vizibilă și promovată activ pe platformă, astfel că ori de câte ori un posibil client caută o recomandare în zona lui, ai șansa să îl atragi cu produsele și serviciile tale.

Spre deosebire de alți furnizori care percep un comision procentual din vânzări, tariful JEEKA este un singur abonament lunar. Iar beneficiile sunt multiple, de la eliminarea deficitului de personal și reducerea cheltuielilor cu salariații până la creșterea vânzărilor prin eliminarea timpului de așteptare, clienții având posibilitatea să comande și să elibereze mesele mult mai rapid.

Pășește în noua eră tehnologică cu JEEKA, pentru a ține pasul cu clienții tăi!

JEEKA app:  contact@jeeka.app / www.jeeka.app

Bdul Tudor Vladimirescu 22, București / Tel: +40 722 524 051

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *