Lichiorul Mozart, o surpriză rafinată de Paște

De câte ori nu te-ai imaginat, după o zi istovitoare savurând o băutură fină, care să te relaxeze și care să îți încânte simțurile? Având în vedere că sărbătoarea Paștelui se apropie cu pași repezi, deja ne gândim la cele mai sofisticate preparate, care bineînțeles trebuie însoțite de cele mai rafinate băuturi. Mozart Chocolate Cream este băutura perfectă, atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Dacă pentru tine ciocolata este un ingredient special, atunci cu siguranță trebuie să savurezi gustul unic al lichiorului de ciocolată Mozart. Măreția numelui pe care îl poartă impune ca băutura să fie și ea una specială. Ciocolata belgiană, batoanele de vanilie autentice din Madagascar şi frişca olandeză reprezintă o combinație delicioasă, care îți va oferi o experiență gastronomică de neuitat.

Design-ul lichiorului Mozart Chocolate Cream este și el unul extrem de rafinat. Dacă vrei să oferi un cadou special de Paște, acest lichior unic atât din punct de vedere al aspectului, cât și din punct de vedere al gustului, va fi cadoul ideal.
Procesul unic de producţie al lichiorului Mozart, dar şi calitatea superioară a produsului au fost confirmate şi de către IWSC (International Wine and Spirits Competition) și mai mult decât atât, Mozart a primit titlul de “Gold Outstanding” pentru Mozart Chocolate Cream, dovadă că acest lichior deţine niște secrete extraordinare care merită să fie descoperite.
Mozart Chocolate Cream este un lichior apreciat de toți cei care au un cult pentru băuturile de calitate, făcând parte din sectorul lichiorurilor premium în peste 50 de ţări.
Așadar, fie că vrei să faci un cadou, fie că îl achiziționezi pentru tine, lichiorul Mozart te va încânta prin compoziția și gust.
Lichiorul Mozart este disponibil în România în trei variante, Mozart Chocolate Cream, Mozart White Chocolate Vanilla Cream, Mozart White Chocolate Strawberry Cream.
Bucură-te de sărbătorile pascale cu acest deliciu irezistibil!
Bucură-te de experiența Mozart!
*****
Lichiorul Mozart este reprezentat în România de Neumann Key Account Management SRL.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *