Morfeus FluxAir Syntesis excelenta la nivel mondial in domeniul de saltele high-tech

Somnul reprezinta un proces indispensabil si vital pentru buna functionare a oricarui organism. Un somn care nu este de calitate poate fi daunator atat corpului, cat si psihicului, tocmai de aceea oamenii au inceput sa se preocupe mult mai mult de acest aspect atat de important. Morfeus dezvolta o viziune noua si originala despre produse traditionale, precum sistemul de dormit, regandit si reinterpretat sub aspectul formei, imaginii si design-ului, pentru a dobandi valori estetice deosebite.

Morfeus FluxAir Syntesis

Salteaua FluxAir Syntesis de la Morfeus ofera o experienta senzoriala unica, ridicand somnul, confortul si rasfatul personal la un nivel superior. Se remarca prin excelenta materialelor si a solutiilor constructive utilizate, prin design-ul original si exclusiv Pininfarina, care se distinge de tot ceea ce se gaseste pe piata la momentul actual.

Pentru realizarea acestei saltele la cele mai inalte standarde au colaborat atat Pininfarina, cat si o echipa de specialisti fizioterapeuti si ergonomisti, pentru ca tu sa te bucuri cu adevarat, de odihna. Rezultatul este un produs care reprezinta excelenta “Made in Italy” in materie de bedding, asigurand buna functionare a sistemului locomotor si a sistemului cognitiv pentru o perioada lunga de timp.

Morfeus FluxAir Syntesis

Calitatea saltelei este deosebit de importanta, tesatura BioCeramic SilverSave transformand caldura corpului in energie termica pentru o mai buna functionare a organismului. Husa este detasabila si este prevazuta cu Inside Block System, care ofera o protectie sporita structurii ergonomice high-confort.

Colectia “Design Mattress Morfeus” inoveaza prin tehnicile originale si se diferentiaza prin design-ul sau, transformand senzorialul intr-o stare de spirit ce ofera un sentiment de satisfactie profunda.

Morfeus FluxAir Syntesis


Produsele Morfeus sunt comercializate in Romania prin reprezentanta Giulia Confort.

Din anul 1962 Morfeus ajuta oamenii sa traiasca mai bine, aducand in fiecare noapte in viata lor bucuria si confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din lume. Datorita patrimoniului enorm de cunostinte si experienta, dar si cu sprijinul unor importante institutii de ergonomie, cercetare stiintifica asupra somnului si de testare si designeri renumiti, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit, tot mai avansate in ceea ce priveste materialele, tehnologiile si design, pentru spatii domestice si hoteluri.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *