REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “CONFORT magazin te invită la CONCURS!”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI

,,CONFORT magazin te invita la concurs!” (denumit in continuare„Concursul”) sunt S.C. RUVE PRESS AD S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sos. N.G.Caramfil nr.32, bl.1B, sc.2, ap.21, sector 1, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr.J40/921/2013 cod unic de inregistrare: RO 31145893 si cod IBAN RO31 BREL 0002 0006 9522 0100 deschis la Libra Internet Bank sucursala Stefan cel Mare.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. La finalul concursului, prin Facebook-ul CONFORT magazin se vor desfasura urmatoarele: 1. Se va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiului; 2. Se va livra premiul castigatorului, dupa validarea si identificarea acestuia in conditiile stabilite prin Regulament; 3. La data acordarii premiului, CONFORT magazin va legitima castigatorul si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiului la care va atasa si bonul fiscal in original detinut de castigator, Organizatorii fiind absolviti de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada [13] August – [30] Septembrie 2019 pe pagina de Facebook a CONFORT magazin, https://web.facebook.com/confortmagazin/

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorilor, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook CONFORT magazin. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 13.08.2019-30.09.2019, astfel: 1.Cumpara revista CONFORT magazin ediția Iulie / August 2019 si lasa un comentariu prin care sa ne spuna care este articolul sau preferat. 2. Da like paginii de facebook CONFORT magazin . 3. Share la postarea concursului pe pagina personală – postarea trebuie sa fie publica. Castigatorul premiului constand intr-un set-up (o masa de design si un obiect de design), va fi ales prin tragere la sorti prin intermediul random.org. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si distribuirea postarii ,cumpararea revistei si sa dea un comentariu prin care sa spuna care este articolul sau preferat din revista CONFORT magazin editia Iulie/August 2019.

Revista poate fi achiziționată în rețeaua de magazine INMEDIO și la punctele de vânzare a presei din întreaga țară.

SECTIUNEA 6. PREMIUL CONCURSULUI.

Se va acorda un set-up (o masa de design si un obiect de design)

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul random.org. Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorul concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 72 de ore dupa incheierea tragerii la sorti, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina CONFORT magazin de pe Facebook. In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizatori sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism. Organizatorii nu sunt responsabili pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive care nu tin de ei. Premiul va fi livrat prin curier sau prin mijloace proprii de catre CONFORT magazin. Inainte de trimiterea premiului castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe fax/ mail organizatorilor o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere. Premiul va fi expediat prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 30 septembrie 2019, ora 23:59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a CONFORT magazin. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe http://www.confortmagazin.ro/ .

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorii campaniei nu sunt raspunzatori de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Ruve Press AD si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

 

 

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *