Combinații de materiale nobile cu aspect fascinant și unic pentru locul de luat masa

By Posted on 0 No tags 0

Datorită creativității vizionare excepționale a Paolei Navone și experienței de design a companiei Ethimo, locul de luat masa devine un „proiect” surprinzător, capabil să transforme orice zonă într-un mod de viață elegant, original, captivant.
Concepută inițial ca o linie de lounge, Rafael este acum o colecție integrală, cu mese în diferite dimensiuni și scaune care prezintă aceeași atracție exotică și senzație de bine.
Materiale extrem de tactile, blaturi cu aspect fascinant și unice, generează o nouă experiență de contact cu natura și un nou „mod” de luat masa în aer liber. Marmura și piatra de lavă emailată într-o culoare intens strălucitoare, care subliniază materialul și amintește diferitele nuanțe ale mării, devin modele neregulate pentru blaturile mesei.
Piatra și marmura sunt lucrate fin pentru a le oferi o asimetrie și o geometrie extraordinare, în forme care „îmbrățișează” mesele pentru a explora o nouă experiență de luat masa. Efectele fabuloase, create prin combinația de materiale nobile precum lemnul și piatra vor ajunge să distingă orice decor pe care îl accesorizează.
masa din marmura

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *