Optimizarea spațiului din bucătărie

By Posted on 0 No tags 0

Pe lângă faptul că este un loc de adunare, bucătăria este în primul rând o zonă de lucru. Între chiuvetă, aragaz, electrocasnice, cămară, veselă, vase, textile și tot felul de obiecte, uneori poate fi dificil să încerci să-ți dai seama cum se menține totul organizat, mai ales atunci când spațiul din bucătărie este împărțit cu zona de zi. ARAN Cucine, datorită flexibilității sale mari de producție, oferă soluții capabile să optimizeze spațiile, cum ar fi îmbunătățirea utilizării dulapurilor și coloanelor de perete pentru a păstra ascunse toate articolele pe care nu le doriți „expuse”.
dulap bucatarie
Modelul LAB13, de exemplu, este caracterizat de „sistemul de stocare suplimentar”: modulul 13 oferă o mai mare capacitate de depozitare atât în dulapuri de perete, cât și în cele de bază. Înălțimea dulapurilor se bazează pe multipli de 13 cm.
Creșterea adâncimii dulapurilor, personalizabilă chiar și în înălțime, permite să facem loc pentru un număr mare de obiecte sau unelte de bucătărie, care sunt întotdeauna necesare. Unitățile înalte pot fi organizate ca dulapuri cu uși articulate, coplanare sau retractabile și pot găzdui aparatele sau sertarele unde se pot depozita vase sau oale, ustensile și multe altele. Mai mult decât atât, în spatele ușilor disponibile în diferite finisaje, se poate crea o mică cameră de depozitare sau o zonă de spălătorie.
O altă soluție originală din punct de vedere estetic este dulapul de perete cu ușă proeminentă. Vine doar cu module cu adâncime de 15 cm, echipat cu rafturi și sistem de iluminare cu LED. Interiorul poate fi configurat după cum este necesar. Se pot stoca obiecte mici sau chiar produse de curățat. Această ușă ciudată, care iese din lățimea dulapului, aproape ascunzându-l, creează o soluție de stocare discretă, dar foarte funcțională.
Căutarea constantă a soluțiilor tehnice și inovatoare, disponibile într-o gamă largă de modele și finisaje, permite ARAN Cucine să ofere întotdeauna proiecte personalizate pentru fiecare nevoie, arătând astfel valoarea și frumusețea produselor 100% Made in Italy din întreaga lume

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *