Culori deschise, materiale naturale și linii curate pentru o dispoziție liniștitoare

By Posted on 0 No tags 0

Situată în Tel Aviv, Israel, o nouă reședință generoasă, cunoscută sub numele de Casa de Liniștii întruchipează perfect numele său. Cei 400 de metri pătrați, dispuși pe mai multe niveluri ale spațiului proiectat de Tal Goldsmith Fish emană un sentiment meditativ, unul inspirat de „natura calmă și reflexivă” a proprietarilor, așa cum explică chiar aceștia.
Designerii din Tel Aviv au selectat structura tuturor elementelor, pentru un aer contemporan, pentru a crea această dispoziție liniștitoare. Au fost folosite culori deschise, o paletă monocromatică, materiale naturale și linii curate.
Spațiul este deschis și luminos, cu caracteristici ale unor modele geometrice simple și minimaliste, inclusiv în ceea ce privește iluminatul. În casa scărilor, Fish a așezat mai multe lămpi de perete structurale, semnate de Arik Levy – o pereche între etajul inferior și etajul principal și o altă pereche care duce la etajul superior. Dispozitivele sunt compuse din forme cubice simple asociate cu tije metalice subțiri care le leagă și sunt separate de volumele încapsulate în cutii de aluminiu. Acest design deconstruit creează puncte disparate de lumină directă și indirectă pe scară.

Siluetele strălucitoare, poziționate la unghiuri drepte, apar în dialog una cu alta, fuzionând cu arhitectura din jur, având valoarea unei opere de artă pe perete. Finisajul lor, de culoare gri pal, oferă un contrapunct la fundalul alb ca zăpada în care apar.
Fondată în 1987, VIBIA realizează iluminat contemporan de designer și sisteme care aduc inovație tehnologică și culturală, exprimate împreună. Cu sediul în centrul orașului Barcelona și cu prezență în peste 80 de țări din întreaga lume, produsele VIBIA oferă soluții specifice și, de asemenea, inspiră capacitatea creativă a arhitecturii, profesioniști în design interior și iluminat cu un catalog completat cu lămpi unice.

Proiect: Tal Goldsmith Fish Architecture & Design
Fotograf: Amit Gero

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *