Linii esențiale și volume riguroase

By Posted on 0 No tags 0

Mai mult decât o bucătărie, R1 este un adevărat proiect conceput de Ulisse Narcisi pentru Rastelli. Un „sistem” creat pentru a mobiliza compoziții mereu diferite și unice, în cel mai convivial și primitor loc din casă, spațiul care merită mai mult decât oricare altul să fie „personal” și funcțional.
Catalogul extins oferă diferite materiale, numeroase finisaje și tot atâtea configurații și posibilități. Printre numeroasele propuneri, cea care include o mare insulă centrală este surprinzătoare datorită impactului vizual extraordinar. Liniile sunt extrem de esențiale iar volumele riguroase în această compoziție contemporană, fără a renunța la căldura convivialității. De fapt, stejarul, cald și valoros capabil să înmoaie raționalitatea formelor, a fost ales cu precizie pentru dulapurile de bază ale insulei. Insula, devine astfel, centrul tuturor activităților vieții de zi cu zi, de la prepararea mâncării până la consum, primitoare în momentele de interacțiune cu prietenii și familia. Pentru a completa și îmbogăți spațiul există doi pereți cu unități cu uși Fenix Grey Efes: prima constă dintr-o serie de module de bază al căror blat este confortabil și spațios; al doilea este format din unități înalte de toată înălțimea, perfecte pentru a folosi aparatele de uz casnic sau pentru a servi ca și cămară și pentru a depozita ustensilele de bucătărie.
O bucătărie ca spațiu de viață și relație, R1, nu încetează să uimească pentru capacitatea sa de a se „reinventa” pe sine pentru a oferi soluții personalizabile, capabile să satisfacă orice nevoie.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *