Resort exclusivist Fendi Casa

By Posted on 0 No tags 0

În noul resort exclusivist Epic Marbella, 56 de reședințe de lux Fendi Casa vor fi construite pe Costa del Sol din Spania. Schema de design interior este concepută de către The One Atelier, o firmă specializată în proiectarea de case de lux la cheie. Lucrările de construcție au fost realizate de dezvoltatorul local de lux Sierra Blanca Estates, iar vila prezentată este mobilată de Fendi Casa, un simbol al designului și calității italiene excepționale.
Marmura Margraf în tonuri deschise de alb și gri ocupă locul central: pardoseala lustruită New Calacatta a fost combinată cu stejar natural pentru a adăuga o notă unică, extrem de distinctivă, camerelor din vilă; Travertino Romano Classico împodobește băile și bucătăria iar Lipica Fiorito cu un finisaj antiderapant poate fi văzută în exterior și pe terasele mari.
bucatarie

Epic Marbella oferă tot ce este mai bun în ceea ce privește designul și funcționalitatea durabile. Este chiar pe drumul de la mare spre Puerto Banús: una dintre cele mai la modă destinații de vară din Europa, unde unele dintre cele mai luxoase iahturi din lume ancorează. Toate reședințele au terase mari sau o grădină privată, precum și vedere la mare sau la lanțul muntos Sierra Nevada. Unele dintre ele au și piscine private. O gamă completă de facilități exclusive poate fi găsită în zonele comune, inclusiv un serviciu de concierge, o sală de sport și spații pentru copii și munca la distanță.
Cu selecția sa unică de marmură și serviciul de consultanță tehnică de neegalat, Margraf este un partener cheie pentru arhitecți, designeri și dezvoltatori care lucrează la proiecte de lux din întreaga lume.
scari marmura

Detalii tehnice
Locație: Marbella, provincia Malaga, Spania
Dezvoltator: Sierra Bianca Estates și Fendi Casa
Design exterior: arhitect Teodoro Cabrilla
Design interior: The One Atelier
Mobilier: Fendi Casa
Credite foto: Stefan Randholm Photography

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *