Tehnologie de pionierat și design unic pentru bucătărie

By Posted on 0 No tags 0

GLOBALO – este un brand specializat în hote de bucătărie care combină cu măiestrie designul modern cu eficiența ridicată și confortul maxim în utilizare. Hotele se caracterizează printr-un design extrem de elegant, sofisticat, astfel încât fiecare client să aibă posibilitatea de a crea o bucătărie cu un decor 100% în concordanță cu așteptările sale. Soluțiile inteligente create de companie neutralizează eficient mirosurile care apar în timpul gătitului și permit în același timp o funcționare extrem de silențioasă a turbinei.
hota aurie moderna Globalo

GLOBALO a fost înființată în 2001 în Polonia. Brandul desfășoară producție locală, în concordanță cu principiile dezvoltării durabile și satisfacerea nevoilor consumatorilor moderni. De-a lungul anilor, s-a transformat dintr-o mică afacere de familie într-un brand puternic și recunoscut ale cărui produse au atras clienți din întreaga lume. Datorită GLOBALO oamenii au început să perceapă hotele ca echipamente care îndeplinesc o funcție esențială și, în același timp, adaugă frumusețe bucătăriei.
hota albastra Globalo
Filozofia mărcii este de a pune la dispoziția consumatorilor produse care să aducă satisfacție în utilizare dar, în același timp să ofere și impresii estetice ridicate. GLOBALO a fost unul dintre primii producători care a introdus o hotă aurie, precum și alte modele în nuanțe metalice nobile, care au devenit rapid un real succes pe piață.
Conștientizarea ecologică este, de asemenea, o valoare importantă pentru companie, care începe de la producerea de hote eficiente și economice în ceea ce privește consumul de energie, până la educație în domeniul utilizării ecologice a echipamentelor și eliminarea în siguranță a acestora.

Nivelul minim de zgomot
Echipamentele GLOBALO funcționează în liniște și oferă un confort ridicat în timpul gătitului. Acest lucru se datorează faptului că producătorul se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei și implementează soluții inovatoare, cum ar fi amortizoarele de zgomot, motoarele externe sau o linie specială de hote Silent Quality ultra-silențioase.
hota verde moderna
Aer curat
Produsele GLOBALO sunt printre cele mai eficiente care pot fi găsite pe piață. Drept urmare, acestea sunt potrivite în mod ideal chiar și pentru camerele mai mari și bucătăriile moderne deschise către living și dining.

Utilizare intuitivă
Sistemele de control din hotele GLOBALO sunt concepute pentru utilizarea convenabilă și simplă a dispozitivelor zilnic. În funcție de preferințe, există hote cu butoane soft touch sau panou modern cu senzori.
hota moderna

Produsele GLOBALO garantează o bucătărie sigură, sănătoasă și curată, devenind gardianul calității aerului.
Acolo unde alții văd o problemă, GLOBALO lucrează deja la rezolvarea ei. Este un brand care merge întotdeauna cu un pas înainte – responsabil și având în vedere o zi de mâine mai bună.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *