Un stil de viață rafinat adus în prezent

By Posted on 0 No tags 0

Târgul Internațional de Ceramică de la Bologna – CERSAIE, ajuns la cea de-a 39-a ediție în 2022, este unul dintre cele mai importante evenimente pentru sector la nivel mondial, iar Ceramiche Refin va fi cu siguranță acolo. Într-adevăr, ca întotdeauna, va reveni în stil, continuând să celebreze moștenirea artistică a Italiei prin producția de plăci de porțelan.
Cu această ocazie, Ceramiche va avea ocazia să dezvăluie mai multe colecții noi, un simbol al abordării sale unice a cercetării produselor și a procesului creativ.
baie in camera dormitor, lavoar dublu

Unul dintre punctele de atracție de la Cersaie va fi o colecție care aduce un omagiu Veneției, inspirată de frumusețea unică a celebrului oraș. Un omagiu adus atmosferei magice a anilor 1960, cu un puternic caracter vintage care amintește de o perioadă care a marcat cultura italiană în design, modă și artă și care a devenit simbolul unui stil de viață rafinat care a anunțat renașterea țării după Al Doilea Război Mondial.
Încă o dată compania a dorit să reinterpreteze cele mai clasice forme ale frumuseții italiene, să creeze un produs capabil să surprindă atât prin rafinamentul estetic, cât și prin standardele superioare de performanță. Acest lucru este posibil atât datorită muncii asidue a designerilor companiei, care cu know-how-ul lor combinat cu un fler creativ original sunt capabili să întinerească ideile moștenite din trecut, cât și potențialului plăcilor de porțelan, pe care Ceramiche Refin îl poate valorifica cu cercetări constante.
baie moderna
Vizitatorii vor vedea Prestigio Travertino, colecția care a debutat la Las Vegas în aprilie în cadrul recentei ediții a Coverings, cel mai important târg comercial din America de Nord pentru profesioniștii din industria ceramicii. Prestigio Travertino este sinteza a 60 de ani de istorie a unei companii care a îmbinat întotdeauna măiestria și tehnologia de ultimă oră pentru a crea produse cu un aspect clasic, care amintesc de marile opere ale istoriei artei italiene, dar cu performanța pe care doar ultima generație de tehnici de producţie o poate garanta. Legătura puternică cu tradiția este demonstrată aici de alegerea travertinului original, un material cu o istorie de mii de ani, care exprimă o moștenire pe care compania intenționează să o păstreze și să o transmită mai departe.
Ceramiche Refin

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *