i-Wall – panoul ineteligent pentru cea mai bună apă acasă

Compania siciliană Zerica oferă o soluție high-end pentru a simplifica viața, cu un dozator revoluționar, capabil să genereze apă proaspătă, carbogazoasă și ultra-pură care transformă bucătăria într-o oază senzorială.

Designul Made in Italy se confirmă în prim-plan cu sistemul de distribuire i-Wall, produs de brandul italian, care, după ce a câștigat prestigiosul Red Dot Awards 2021, este una dintre cele mai interesante inovații ale anului în domeniul tehnologic – accesorii de bucătărie.

Plin de inovații, i-Wall furnizează apă răcoritoare, cu gust deosebit, zi sau noapte, cu igienă și calitate asigurate. i-Wall este alături pe tot parcursul zilei, asigurând apă filtrată atât pentru a pregăti mâncarea, cât și pentru a fi băută. Sistemul este ușor de utilizat, silențios și conceput pentru a se potrivi perfect într-un modul standard de bucătărie de 60 cm.

Stilat și elegant, i-Wall este punctul culminant al anilor de inovație continuă la Zerica. O întreprindere de familie fondată în 1931. Zerica a produs răcitoare de apă și dozatoare de băuturi, oferind soluții de apă răcită, ambientală și carbogazoasă oamenilor din întreaga lume, timp de 90 de ani, cu aceleași valori incontestabile de excelență și inovație.
i-Wall este exemplul perfect al fuziunii acestei pasiuni cu excelența și expertiza Made-in-Sicily care se află în sângele companiei. Interfața cu ecran tactil de înaltă definiție, comenzile intuitive și pictogramele clare ajută ca temperatura țintă să fie schimbată ușor și să la umplerea cu ușurință a unui pahar sau a unei căni.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *