Energia prietenoasă a culorilor invadează ambientul băii

Lavoarele care se joacă cu culorile par a satisface dorința naturii. O baie plină de culori pentru orice ambient, de la cel mai mic la cel mai mare, de la privat la public, este fermecătoare. Colecția de lavoare colorate de la SIMAS, urmând tendința sezonieră, oferă o armonie cromatică ce conferă ambientului o atingere fantezistă, dar fără a încălca preceptele stilistice.

Pariul pe culori în ceramică a fost întotdeauna o trăsătură pentru SIMAS, de fapt toate colecțiile de bazine recente precum WAVE, AGILE, SHARP au la dispoziție o gamă largă și elegantă de culori, cu 13 nuanțe diferite, între finisare lucioasă și mată.
Cu forme rotunjite, ovale, pătrate, dreptunghiulare, pentru instalarea pe perete sau pe blat, colecția de bazine WAVE by SIMAS și proiectată de același birou tehnic, se caracterizează prin asimetria de pe vasul intern datorită gradului de înclinare al marginii frontale. Aceasta oferă o perspectivă a designului care implementează centrul formei, a formei în sine, care este percepută într-un mod diferit care îmbogățește viziunea primară.
Realizată în straturi suprapuse de culoare, cu marginea extremă de doar 8 mm, colecția este alcătuită din 8 bazine: 4 pentru blat și 4 cu o singură gaură de robinet atât pentru perete, cât și pentru blat. 13 culori diferite, cu finisare mată de alb, negru, antracit, Tela, Mirto, Prugna, bleumarin, nisip, ciment, Pervinca, Moka și finisaj lucios alb și negru, pentru o colecție dinamică și completă.
NAVY este culoarea tăcerii, a calmului și a liniștii, a tandreții, a iubirii vieții. Ajută contemplația și când temperatura crește aduce un aer proaspăt de culoare care scade bătăile inimii. Simbol al mișcării spiritului etern, este culoarea nemuririi pentru cultura chineză.

CEMENTO, culoarea neutralității perfecte dintre umbră și apus, între eleganță și distincție. Simbolul progresului industrial, este culoarea discreției, elegantă și distinsă.

MIRTO, planta sacră a Zeilor, parfumul care reprezintă victoria, este preferată în bucătărie ca și condiment, iar în ambient pentru a parfuma spațiul. Verde, culoarea naturii, a primăverii care renaște și a speranței.

PRUGNA, fruct cu nenumărate proprietăți, bogat în vitamine și minerale, perfectă pentru dulceața sa. Este o culoare complexă, puternică, dar în același timp reflectantă, legată de originalitate, de gândurile vizionare, simbol al contraculturii, nonconformismului și geniului artistic.

SABBIA, una dintre finisările la modă ale sezonului, care amintește de gusturile dulci și captivante ale cremelor, de înghețata tipică de nuci italiene, de culorile calde în stilul Safari. Aceasta este o culoare moale, perfectă în nuanța cremoasă care asigură stilul și eleganța în orice ambient, un concentrat real de clasă, contemporan și nu prea invaziv.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *