Placări exclusiviste pentru suprafețele verticale

By Posted on 0 No tags 0

Tapete de design care decorează spațiile contemporane dezvoltate de Inkiostro Bianco și Listone Giordano, sunt o colecție de suprafețe din lemn cu efect tridimensional, proiectate de Aldo Cibic, al căror impact grafic și decorativ rafinat este bogat în elemente izbitoare, inspirate din natură, precum și de geometrie sau lumea mai largă a artelor grafice și vizuale.

Suprafețele unice ale peretelui, chiar și cele mari, sunt gravate cu motive și texturi elegante, pentru un efect tactil marcant, care conferă materiei o nouă identitate.

Aceste suprafețe au un impact vizual semnificativ, oferind în același timp senzații tactile extraordinare, catifelate și moi la atingere. Datorită proprietăților lor tehnice, acestea sunt potrivite pentru a decora sau îmbrăca mai bine o varietate de camere, de la băi la bucătării contemporane, precum și proiecte mai complexe din sectorul wellness sau ospitalitate: birouri, hotelărie, yachting de lux și spații publice.

Colecția Lineadeko oferă nouă texturi, ale căror modele diferite și evocă elemente din lumea botanică sau motive geometrice și liniare, desfășurându-se în forme ritmice și armonioase.

Gravurile cu laser prezintă linii îndrăznețe care sunt animate în funcție de punctul de observare și de incidența luminii, oferind un dinamism suplimentar suprafețelor.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *