Crearea de atmosfere în jurul mesei

By Posted on 0 No tags 0

Masa este locul unde ne adunăm și comunicăm cel mai des. Oferă arhitectură acelui spațiu care ne reunește. Este un loc de întâlnire zilnică și de asemenea de festivităţi şi sărbători. Iluminarea mesei este la fel de importantă deoarece crează o atmosferă unitară cu materialele din care masa și scaunele sunt construite. De la intim la convivial, de la întâlniri de afaceri la întâlnirile romantice, lumina construiește experiențe, lumina este viață.

Spațiul direct deasupra mesei este una dintre posibilități, un gol care cere lumină. Dacă acea lumină este un corp de iluminat caracteristic, atunci are un scop dublu, reprezintă întâlnirea în jurul unei mese și luminează această întâlnire. Lampa Kontur de Sebastian Herkner este un obiect din două elemente, cadrul fizic inconfundabil și difuzorul din sticlă opacă, fac din lumină o sursă magică sugestivă care vine și pleacă. Reprezintă ceea ce există și ceea ce este posibil.

Când masa este decorul pentru momente de neuitat, atunci o iluminare specială este necesară. Unul care captează atenția și recompensează controlul la o inspecție mai atentă.

Una care poate dispărea în egală măsură în fundal. Lampa Halo Jewel de Martín Azúa aruncă lumină asupra meselor unde există momentele deosebite de împărtășit. Echilibrul său înclinat, geometria sa universală, clemele sale metalice fac din timpul în jurul mesei, unul preţios.

Mâncarea este un limbaj universal și masa este decorul teatrului. Obținerea echilibrului potrivit între a vedea și a aprecia dar nu saturarea mesei cu lumină este un lucru delicat, un act de echilibrare. Lampa lui Ichiro Iwasaki aruncă lumina din cercurile metalice plate care plutesc în spațiu înapoi la focalizare, la locul de luat masa.

Masa este și multe lucruri pe parcursul zilei. Un spațiu de lucru, o masă, un blat de bucătărie un loc potrivit pentru o pauză de cafea. Acest element este bine marcat cu un corp de iluminat precum Flamingo, un corp care se comportă asemenea unui cameleon, reglabil, versatil – multe lucruri dintr-o dată. Antoni Arola a adăugat o contragreutate care permite utilizatorului să se potrivească în mod intuitiv cu ambianța, cu masa, indiferent de ce cerințe i se impun.

Masa este un spațiu de întâlnire și conversație. Stând drept, cu picioarele ascunse dedesubtul blatului mesei, vederea noastră este îndreptată spre celălalt. Musa by Note Design Studio proiectează lumina care încurajează intimitățile; moale și rotunjită, indirectă cu un punct focal vizibil. La fel ca arta conversației, Musa descrie o lumină care este autentică dar niciodată prea directă și ne atrage împreună prin limbaj și iluminare.

Fotografie: Enric Badrinas

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *