Restaurarea unui hotel abandonat

By Posted on 0 No tags 0

Proiectul de hotel experimental din Romagna, Italia este cu adevărat unic. Rezultatele provin din aplicarea a 14 practici de arhitectură diferite din partea lui Mauro Santinato, președintele Teamwork Hospitality, o renumită companie de consultanță hotelieră.

Tubes, lider în producția de radiatoare de design, a fost selectat pentru furnizarea de produse pentru acest proiect. Camerele de hotel au fost fiecare proiectate de un arhitect diferit, care și-a transmis ideea personală despre ospitalitate, contribuind astfel la crearea unui showroom permanent, amplasat într-un hotel.

Proiectul DEMO Hotel confirmă capacitatea Tubes de a creea „căldură personalizată” capabilă să găzduiască diferite cerințele funcționale ale lumii hoteliere, dar cu un stil puternic, de impact. În proiect au fost incluse caloriferele și suporturile încălzite pentru prosoape, în interioare extrem de diferite, găsind de fiecare dată potrivirea perfectă cu designul individual.

Colecția Plug&Play de la Tubes, unică pe piață, prezintă obiecte de încălzire electrice care nu necesită instalare. Tubes a câștigat mai multe premii internaționale prestigioase de-a lungul anilor, inclusiv în 2018 Compasso d’Oro ADI.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *