Minimalism atrăgător și elegant pentru noile colecții de placări ceramice

Cea mai recentă colecție Royal Stone de la SapienStone combină rezistența pietrei cu o suprafață atractivă care are toate avantajele plăcilor din porțelan.

Noile suprafețe recreează simplitatea pietrei, accentuând textura acesteia și cristalizările intersectate cu tonuri mai ușoare, care conferă suprafețelor o calitate dinamică
Colecția prezintă trei opțiuni: Platinum White, eteric și sofisticat, cu ușoare tonuri de alb și bej, Palladium Gray un gri minimalist și Black Diamond, o nuanță îndrăzneață și intensă, luminată cu nuanțe aurii.
O paletă de nuanțe de culori potrivită pentru orice context, casnic sau public, inclusiv bucătării, restaurante sau hoteluri, oferind un minimalism atrăgător, elegant, intensificat de culoarea dinamică.
Finisajul natural ales pentru această nouă colecție accentuează textura frumoasă, conferind suprafeței o atingere catifelată.
Ca toate blaturile de lucru de la SapienStone, noile categorii Platinum White, Palladium Gray și Black Diamond conferă avantaje fundamentale în bucătărie, care duc la o rezistență mai mare la impact, zgârieturi, intemperii sau raze UV, durabilitate îndelungată, ușurință în curățare și, prin urmare, o igienă mai mare.

Sapienstone_05 Cucina_Particolare A_Definitivo 01.tif

Graniti_Fiandre_Ottobre 2019_Sapienstone_03_apparecchiata_Definitivo 01.tif

Sapienstone_04 Cucina_Particolare A_Anteprima 03.tif

Graniti_Fiandre_Ottobre 2019_Sapienstone_04_apparecchiata_Definitivo 01.tif

Graniti_Fiandre_Ottobre 2019_Sapienstone_01 Apparecchiata_Definitivo 01.tif

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *