Un material care protejează sănătatea

Lapitec este în mod natural un material extrem de igienic, ideal pentru proiecte arhitecturale și interioare, datorită compoziției sale brevetate.
Urgența de sănătate publică continuă pune bazele unui nou viitor la scară globală, iar lanțuri întregi de aprovizionare a trebuit să fie supuse unei reorganizări urgente. Lumea proiectării nu face excepție. Aici, redistribuirea și segmentarea spațiilor, igiena, siguranța și gestionarea fluxurilor de oameni vor fi prioritare în perioada următoare.

Printre numeroasele subiecte din centrul atenției este modul în care alegerea materialelor din arhitectură și interior și designul produsului poate deschide ușa către soluții inovatoare, capabile să asigure siguranța oamenilor și standarde ridicate de performanță în același timp.

Lapitec, un amestec de minerale 100% naturale fabricate în plăci mari, este un material de acoperire ideal pentru cerințele actuale, datorită suprafeței sale neporoase care împiedică acumularea murdăriei și mucegaiului și bacteriilor să crească. Procesul său de producție brevetat și compoziția sa ecologică conferă plăcilor proprietăți excelente de igienă. Pe lângă faptul că este ușor de curățat, Lapitec este un material hidrofug: o suprafață pe care curg lichide, o caracteristică deosebit de interesantă în placarea verticală, unde ploaia se îndepărtează și poartă murdăriacu ea.

Compoziția sa nu conține rășini sau derivați de petrol, astfel încât să nu contamineze apa folosită la fabricație. Gama conține, de asemenea, procente foarte mici de silice cristalină (cuarț), în timp ce în noua colecție Musa acest procent este zero, ceea ce face din acesta un material sigur în ceea ce privește sănătatea oamenilor care îl prelucrează.

Lapitec este rezistent (la condițiile de mediu, la acțiunea timpului și la temperaturi extreme), rezistent la substanțe chimice, complet reciclabil și poate fi utilizat în interioare și exterioare, placări verticale și suprafețe orizontale, precum podea, acoperire, piscine, dușuri sau saune, sau pentru crearea de accesorii pentru gospodărie și blaturi de bucătărie.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *