Mobilierul de bucătărie outdoor

Una dintre noile creații pe care compania Fantin le prezintă în această vară este o bucătărie în aer liber proiectată de Salvatore Indriolo.

O versiune în aer liber a stației de lucru pentru bucătărie care a câștigat mai multe premii (premiul Arhiproducts Design 2018 și un loc în indexul ADI 2019) este acum disponibilă datorită proceselor de vopsire electroforetice care împiedică formarea ruginii și oferă o protecție excepțională împotriva intemperiilor. Fantin se aventurează în această nouă zonă a pieței, deoarece crede cu fermitate că versatilitatea, culorile și durabilitatea produselor sale pot satisface eficient nevoile de personalizare în setări în aer liber.
Ambele bucătării cu rame interioare și exterioare vin cu două sau trei unități (128 cm sau 188 cm lățime) și blaturi din oțel Barazza. Acestea pot fi echipate cu un grătar de gaz din oțel inoxidabil încorporat pentru o gătire extrem de practică, fără fum, datorită materialelor superioare și sistemelor hi-tech utilizate.

Bucătăria Outdoor Frame este cea mai recentă completare a gamei Frame. Prezentată inițial în 2018, linia include deja blaturi, unități de stocare și dulapuri de diferite dimensiuni. Toate elementele prezintă cadre de tuburi pătrate solide, care sunt întotdeauna vizibile în ceea ce este esențial, un tribut adus metalului din care sunt confecționate. Acest din urmă material întruchipează esența Fantin, care îl prelucrează ingenios, procesând-ul cu pasiune de mai bine de 50 de ani.

Un know-how de înaltă specialitate a dat naștere dezvoltării colecției Frame, care răspunde cererii pentru un design minimalist cu proporțiilor meticulos calibrate și soliditate structurală care poate fi găsită în toate elementele din gama. În plus, produsele Fantin promovează sustenabilitatea, deoarece sunt fabricate aproape exclusiv din piese metalice care sunt 100% reciclabile, cu acoperiri de pulbere netoxice.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *