Corpuri de iluminat care dau valoare unui spațiu

Atât de simplă și totuși seducătoare. Familia de corpuri de iluminat Kushi de la Kundalini este creată din mai multe obiecte din sticlă albă, mată, fiind asemănătoare unui măr. Aceste obiecte fermecătoare sunt când versatile, când jucăușe, sau sofisticate, creând un design inedit, de ultimă oră. Chiar și cu un accent puternic pe formă, aceste lumini rotunde valorizează funcționalitatea, furnizând în același timp lumina necesară majorității activităților dintr-o casă. Materialul din care este confecționat Kushi este dublu stratificat, ceea ce ajută la crearea unui sistem de iluminare deosebit de uniform pentru o atmosferă confortabilă.

Tija metalică a corpului de iluminat este un detaliu mic și important, care completează designul în perfecțiunea sa. Este un element definitoriu pentru designul produsului, care are, în același timp și rol funcțional, acționând ca întrerupător.

Kushi este proiectat de A. Saggia – V. Sommella pentru Kundalini. Poate fi opțional montat pe peretele sau în plafon, fiind disponibil opțional în trei culori diferite.

 

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *