PROIECT APARTAMENT – The One Residence Bucuresti

Vă prezentăm un apartament deosebit, cu un spațiu generos open-space, realizat de binecunoscutul Arhitect și Designer de Interior Laurentiu Paicu, deținătorul studioului Laurentiu Paicu Arhitecture & Design.

Acest apartament spațios, realizat într-un stil Modern-Luxury, reprezintă o însumare a calmului, a eleganței și a jocurilor subtile de accent, printr-o cromatică și detalii atent alese pentru a crea o compoziție fluidă în întregul apartament.

Pentru  realizarea acestui design, mobila prezentată a fost făcută integral la comandă, iar ceramica cu textură de marmură, importată din Italia, a fost utilizată pentru a placa atât bucătăria, cât și șemineul încastrat cu bioetanol.

Printr-un dressing turquoise s-a pus accentul și pe zona de hol, iar jocurile de stucaturi de pe pereți nu fac altceva decât să ofere un accent deosebit de Neo-Classic în marea parte a spațiului deschis.

Tapetul de compoziție verde, premium, importat de asemenea din Italia, completează tonurile calde de bej și dă viață spațiului dormitorului de oaspeți. Acest tapet italian îl putem regăsi și în zona de living (temă asiatică).

 

Tot în zona de living, un punct forte îl constituie canapeaua de un accent albastru-regal. De asemenea, poziționarea acesteia reprezintă delimitarea de zona de dining, situată vis-à-vis de șemineu.

Regăsim același albastru-regal și în dormitorul matrimonial, tocmai pentru a accentua ideea de compoziție continuă.

Pentru a crea sentimentul de înălțare a spațiului și pentru a accentua și mai mult zona de dining-living, apartamentul a fost decorat cu o scafă de lumină ambientală.

Peretele despărțitor din zona biroului, corpurile de iluminat, ramele, inserțiile mobilierului precum și câteva decorațiuni sunt realizate din alamă. Alama reprezintă, în acest proiect, un laitmotiv esențial, prin urmare îl putem găsi în toate încăperile din apartament.

Corpurile de iluminat au fost atent alese astfel încât să accentueze elementul de „luxury” dar sa păstreze, în același timp, aerul modern per total.

 

Apartamentul se află în complexul rezidențial One Herăstrău Park, din București.

 

L-am întrebat pe Laurențiu Paicu ce înseamnă pentru el un proiect de design:

 

Pentru mine, un proiect de design interior este mereu o aventură nouă, unică și personală, în care pornesc foarte pregătit și cu mult entuziasm. Fiecare proiect îmi deschide diferite „uși” ale „camerelor” cu o gândire creativă. De aceea, un proiect nu poate fi comparat cu altul, deoarece fiecare este complet unic în felul său, având, putem spune, „personalitate”.

 Personalitatea și stilul clientului reprezintă factori extrem de importanți, pe care îi iau în considerare înaintea realizării unui design. Aceștia pot fi materializați, prin mai multe combinații, fie de culoare, fie de materiale și finisaje, pentru a ajunge la rezultatul perfect și la sentimentul clientului de armonie și regăsire în spațiu.”

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *