Elemente unice pentru ca fiecare moment de relaxare sa fie savurat

Ametis Ring, castigatorul premiului de design ARHITECT@Work in 2016  este, cu siguranta, un proiect de avangarda, usor de recunoscut prin designul fluid si efectul de lumina, o reprezentare a uniunii dintre univers si apa. Aproape o „oda” futurista pentru un design de inalta calitate. Pe baza unui sistem de vot on-line administrat de arhitecti, firme de proiectare si designeri recunoscuti pe plan international, Ametis Ring a fost selectat dintre peste 2000 de proiecte exclusive ca fiind produsul anului la categoria Produse de Baie.

Graff-Colectia Ametis Ring

Intentia lui Davide Oppizzi, designerul lui Ametist Ring a fost de a crea, pentru GRAFF, o colectie de elemente unice care pun in evidenta legatura profunda dintre existenta si natura din jurul nostru, in care valoarea intrinseca a obiectelor, inerente in materie, isi transfera emotiile pentru ca fiecare moment de relaxare sa fie savurat. Inspirandu-se din experienta sa cu apa si culori, din miscarea valurilor si din vechea traditie a tipografiei japoneze, aceasta noua colectie pentru baie transforma apa intr-un imn pentru puritate care ne permite sa ne apropiem de expresiile cele mai intime ale sufletului.

Ametis Ring este un dus, un element simplu, dar, in acelasi timp, un obiect foarte rafinat: proiectul include multe caracteristici ale ingineriei high-tech si utilizeaza un spectru complet cu LED-uri si un sistem de iluminat pentru terapie prin culoare cu 6 culori. Corpul principal al dusului, complet gol in interior, este proiectat astfel incat apa sa curga intr-un unghi perfect care fuzioneaza exact sub centrul inelului. Fabricat din otel, pentru o garantie de viata lunga, Ametis Ring integreaza un sistem de LED-uri, care confera obiectului o noua dimensiune, datorita luminii indirecte, un concept care inca nu este utilizat pe scara larga in designul de baie. Capul de dus are doua functii distincte: utilizatorul poate trece cu usurinta de la „ploaie” la un efect de jet „in cascada”. Este disponibil in crom, negru mat si alb mat (ambele obtinute printr-un procedeu de acoperire cu pulbere).

Graff-Colectia Ametis Ring

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *