Morfeus – Un Somn Odihnitor Îmbunătățește Calitatea Vieții

Morfeus își are sediul în Tavoleto, în interiorul provinciei Pesaro-Urbino, un teritoriu bogat în atracții artistice și naturale, animat de o cultură artizanală solidă în arta țesutului, cusutului și tapițerie.

Acest teritoriu este un izvor de forță și inspirație care ajută compania să creeze, cu pasiune și seriozitate, respectând vechea tradiție textilă italiană.
Produsele excelente demonstrează în orice colț al lumii că „somnul de calitate” este Made in Italy. Din 1962, Morfeus produce cele mai bune saltele și sisteme de odihnă de înaltă calitate, pentru a oferi tuturor utilizatorilor plăcerea unui somn odihnitor.

Cercetare și Inovare pentru Confort personalizat.

Saltelele Morfeus sunt unice și studiate de tehnicieni, cu sprijinul unor importante institute de ergonomie și cercetare.
Studiul și cercetarea continuă permit companiei să dezvolte cele mai bune produse, pentru a satisface nevoile individuale de odihnă.

Fiecare persoană este UNICĂ și trebuie să se odihnească pe un sistem pat – saltea + pernă + bază – personalizat, pe comandă, pentru a dormi cât mai bine.

Somn de calitate

Mai mult de jumătate de secol de cercetare și experiență, cu sprijinul institutelor de ergonomie, de cercetare în domeniul somnului, a laboratoarelor de testare, a designerilor internaționali, permit mărcii Morfeus să producă saltele și sisteme de dormit tot mai avansate.

Antialergică, care lasă aerul să circule.

Salteaua Morfeus este fabricată din materiale antialergice care lasă aerul să circule, pentru a preveni acumularea umezelii și a mucegaiului, care ar putea-o deteriora.
Astfel, salteaua își păstrează pentru mai mult timp performanțele excelente antialergice și antiacarieni (Arahnide).

În ceea ce privește materialele, etapele și procesele de productie, produsul respectă principiile Green Philosophy ale Morfeus, în vederea protejării mediului înconjurător în prezent și pentru a oferi o lume mai bună urmașilor noștri.
Toate materialele utilizate la fabricarea produselor Morfeus respectă mediul, pe tot parcursul ciclului lor de viață: nu utilizează substanțe care dăunează stratului de ozon și alte produse nocive.

Materiale de Înaltă Calitate.

Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate.
Selectarea atentă a țesăturilor, straturilor de confort și a structurilor garantează calitatea, igiena, funcționalitatea și durabilitatea saltelelor Morfeus.

Certificat 100% Made in Italy.
Saltelele Morfeus sunt primele care au fost certificate potrivit standardelor UNI 11674, iar Morfeus deține certificare UNI 9001 privind managementul calității.

Sănătoase și sigure pentru sănătatea utilizatorului.

Saltelele Morfeus nu emit formaldehide și VOC (compuși organici volatili dăunători). Adezivii utilizați sunt „pe bază de apă”, fără reziduri nocive.

Durabilitate garantată în timp.

Salteaua Morfeus este supusă unor testări de durabilitate, cu o rolă de 140 kg, pentru 45.000 de cicluri (simulează 15 ani de utilizare): rezultatele trebuie să fie EXCELENTE.

 Tehnologie și tradiție

Utilajele și tehnologiile de ultimă generație se îmbină cu măiestria artizanilor noștri.

Toate acestea pentru a le oferi clienților produse excelente, care etalează și evidențiază, în orice colț al lumii „somnul de calitate” Made in Italy.

 

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *