Un limbaj universal, un stil unic și versatil în iluminat

Noile interpretări ale iluminatului se imbină cu măiestria, tehnologia și materiale atemporale, pentru a genera proiecte evocatoare, trei expresii diferite de stilul Kundalini.
Firul comun dintre diferitele proiecte este asocierea neobișnuită dintre trecut și prezent. Tehnicile, materialele și formele altor momente din timp, sunt reinterpretate cu o viziune sofisticată, absolut modernă și originală.
Printre noile colecții se numără aplica de perete, proiectată de Storagemilano. Nami Wall, proiectat de Alberto Saggia și Valerio Sommella, versiunea de perete care se alătură modelului pandantiv pentru o ofertă mai versatilă și mai completă. Viceversa, lămpi de sculptură care pot găzdui elemente botanice, proiectate de Noé Duchaufour-Lawrance fac și ele parte din noua colecție.
aplica perete
Lumina, potrivit celor de la Kundalini, este poezie și frumusețe, funcționalitate și tehnică, simplitate și caracter. Un limbaj universal, un stil unic și versatil, care se bazează pe trecut într-o interpretare originală și contemporană. Fiecare proiect este în concordanță cu identitatea companiei. Valori cheie: atenție la calitate, fiabilitate și concret. Împreună cu o creativitate out-of-the-box pe care Kundalini o împărtășește cu designeri consacrați, precum și cu talente emergente.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *