Proiectul inspirat din arhitectura organică a lui Frank Lloyd Wright

By Posted on 0 No tags 0

Construită în cartierul Cehov la câțiva kilometri de Moscova, proiectul se inspiră din arhitectura organică a lui Frank Lloyd Wright și dă viață unei clădiri în stil futurist care se îmbină perfect cu peisajul.
Realizată din beton armat, clădirea iese din sol în mijlocul unor întinderi mari de vegetație și a unor zone cu flori. Compoziția arhitecturală se desfășoară din exterior spre interior, unde ferestrele uriașe stabilesc legături indisolubile cu natura. Fuziunea reciprocă neîntreruptă a peisajului cu clădirea și a clădirii cu peisajul, este sporită de prezența unui acoperiș verde acoperit cu plante lemnoase și erbacee tipice acestei zone climatice și a luminatoarelor plasate de-a lungul traiectoriei soarelui pentru a-i capta lumina pe tot parcursul zilei.
Mediul interior a fost conceput în stilul unei „galerii de acasă”: pereții albi ai clădirii servesc drept fundal pentru lucrări de artă și design, sculpturi și elemente decorative cu teme japoneze și forme simbolice ascunse, în timp ce podeaua din ceramică cu efect de marmură neagră striată, amintește de sălile celor mai prestigioase muzee internaționale. Clădirea este compusă din trei dormitoare, trei băi, living, sufragerie, camere de relaxare și un birou. Un balcon mic are vedere la o piscină pentru a oferi o vedere sugestivă.
Băile sunt caracterizate de designul pur și atemporal al colecției CEA, într-un finisaj brut și o versiune specială Black Diamond care subliniază strălucirea și rezistența extraordinare ale oțelului inoxidabil.

Proiect – reședință privată
Arhitectură – Nikolaev S. (Niko Architect), Kulich D., Salov A. Oseckaya T.
Interior – Niko Architect / Nikolaev S. și Klimov D.
Peisagistică – Petelin A. și Sukhova O
Locație – districtul Cehov, regiunea Moscovei, Rusia
Nume produs – ACCESORII ZIQQ + GRADI + DUET
Credit foto – Sergey Ananiev (interioare), Vasiliy Khurtin (exterior)

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *