Design in care aspectele vizuale si tactile sunt esentiale

Colectia Gliss Master Colectia Gliss Master Colectia Gliss Master Colectia Gliss Master Colectia Gliss Master Colectia Gliss Master

Nu este un secret fascinatia noastra pentru spatii curate, aerisite, bine structurate. Pentru a obtine acest efect de zona spatioasa, organizata, este esential sa se opteze pentru mobilier de depozitare functional, care se poate confunda cu peretele casei.

O astfel de optiune este colectia Gliss Master de la Molteni & C, proiectata de Vincent van Duysen, care este o combinatie norocoasa de forme pure, la care s-au utilizat materiale si tehnologii exclusiviste care au dat nastere unui design in care aspectele vizuale si tactile sunt esentiale.

Acest gen de colectii satisfac dorinta pentru dulapuri care sunt in acelasi timp estetice, dar si tehnologic avangardiste.

La proiectarea colectiei s-a tinut cont de o tendinta noua care izvoraste din stilul de viata modern: camuflaj, adica mobilier care se confunda cu mediul sau inconjurator, spre deosebire de unitatile de sticla, care afiseaza continutul lor, sau combinatiile de plin si gol. Creativitatea in cazul acestui tip de mobilier care pleaca de la nivelul podelei si se termina in plafon consta in detalii fine si in capacitatea de a se imbina in mod fericit cu peretii si structura casei. Nu in ultimul rand, aceste colectii ascund o tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste balamalele invizibile sau cu amortizoare magnetice care anuleaza zgomotul si necesita o forta de numai 1,5 kg pentru a deschide sau inchide usa, imbunatatind astfel fluiditatea miscarii de alunecare.

Alte inovatii sunt sistemul de iluminare cu LED-uri, incastrat intr-o structura invizibila si echipamentele interne exprimate intr-un context intern rafinat. Detaliile arhitecturale, rezultat al cercetarii in ergonomie sunt ingredientele care au dus la proiectarea unei serii de mobilier porivit pentru orice context si pentru toate functiunile casei, de la living si dormitor, la bucatarie si baie.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *