NoRDA redefinește frumusețea lucrurilor simple, oferind piese de mobilier în stil scandinav

În ultimii ani, natura a servit drept sursă de inspirație pentru designeri, astfel că specialiștii în amenajări interioare s-au orientat către alegerea unor materiale care să-i inducă privitorului o senzație de apropiere față de mediul înconjurător.

Ambianța perfectă este obținută printr-o serie de elemente puse cap la cap – de la încadrarea pieselor de mobilier în decor, alegerea culorilor și a texturilor până la modul în care intră lumina în cameră.

Designul minimalist – cel mai popular stil contemporan

Pasionații de amenajări interioare apreciază stilul minimalist cu accente scandinave datorită caracteristicilor sale care conferă echilibru din punct de vedere vizual. Astfel, în designul interior sunt utilizate cu precădere materiale precum lemn, sticlă, metal, beton și oțel.
În ceea ce privește paleta de culori aleasă, designerii optează pentru nuanțe de gri, albastru, turcoaz, galben, oranj, verde. De asemenea, pentru un plus de luminozitate specialiștii recomandă folosirea cu preponderență a albului.

Remarcându-se prin simplitate și funcționalitate, designul nordic utilizează anumite culori pastelate care se pot integra perfect în ambianță, însă doar în condițiile în care acordăm suficientă atenție proporțiilor.
În felul acesta, rezultatele obținute nu încarcă din punct de vedere vizual privitorul, și nu îi oferă o senzație de aglomerare, ci dimpotrivă. Datorită culorilor utilizate și a accentelor de culoare, spațiul amenajat devine unul aerisit și funcțional, lipsit de orice detaliu inutil și de orice încărcare excesivă.

Mobilă scandinavă

Dacă ai decis să adopți un stil minimalist, cu influențe nordice, poți căuta online piesele de mobilier potrivite, în funcție de preferințele tale. Magazinul NORDA – Simple by Design are o colecție extinsă de mobilă cu accente scandinave din care toți cei care se află în căutarea bunului gust și a calității nordice la cele mai înalte standarde, își pot alege articolele preferate.
Așadar, dacă ai nevoie de soluții creative de amenajare, pe nordashop.com ai la dispoziție piese de mobilier scandinav, corpuri de iluminat, diferite decorațiuni de interior în stil minimalist și textile.În magazinul online găsești și o gamă variată de canapele, fotolii, scaune și tabureți, dar și birouri, măsuțe de cafea, noptiere și comode, rafturi de perete, etajere dulapuri sau vitrine moderne, ideale pentru casa ta.

Decorațiuni interioare în stil minimalist

Cu toate că stilul scandinav are ca principiu fundamental renunțarea la obiectele decorative care încarcă în exces, tocmai din dorința de a oferi o senzație de aerisire, acest lucru nu înseamnă că nu putem apela la mici trucuri prin care să plasăm la vedere lucrușoarele preferate.

De exemplu, dacă vom alege corect câteva decorațiuni interioare în stil minimalist, vom avea posibilitatea de a evidenția particularitățile camerei, conferindu-i un design modern și elegant în același timp.


Locuința ar trebui să reflecte personalitatea proprietarului, de la piesele de mobilier alese, obiectele decorative și până la culorile și texturile alese.Toate elemente așezate într-o armonie perfectă pot conferi oricărei încăperi o ambianță perfectă.

Linii fine redate de simplitate

Detaliile fine și subtile redate de stilul nordic îi pot conferi proprietarului nenumărate posibilități de a crea un spațiu funcțional și estetic în același timp.

Un design luminos și elegant este pus în valoare de atributele calitative pe care le oferă mobila scandinavă. De obicei,designerii preferă materialele naturale – cum ar fi lemnul de stejar, fag, salcâm, păr și mesteacăn.
Vizitează magazinul online nordashop.com și alege din colecția extinsă de articole cu accente scandinave piesele de mobilier care te reprezintă!

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *