Esenta Mediteranei transpusa in colectii de mobilier pentru exterior

Noile piese de mobilier lemn alb, stralucesc in lumina soarelui auriu mediteranean, contrastand cu structurile din aluminiu industrial rezistent, care sustin structurile acestora. Frumoase si confortabile. Piesele din noua colectie de mobilier pentru exterior, de la GANDIABLASCO, transmit esenta vietii mediteraneene prin solutii simple si versatile, pentru a ne bucura de viata in aer liber, intr-un mod elegant si natural.

Proiectate de studioul de arhitectura Fran Silvestre, colectia Blau este fabricata exclusiv din aluminiu. Profile fine, care dau acea forma usoara si fluida. In timp ce scaunele adopta o geometrie mai curbata care reaminteste de scaunele din tesaturi mai traditionale, mesele sunt perfect definite. Asa cum subliniaza Fran Silvestre, „Utilizarea panourilor perforate permite ca lumina sa treaca prin fiecare din piesele care par aproape transparente, in timp ce, de asemenea, aceasta caracteristica impiedica colectarea apei pe planuri orizontale. ”
Blau, care este cuvantul folosit pentru a descrie culoarea albastra in regiunea mediteraneană Valencia, se refera la stilul de viata local. „Cand construim lucruri aici, nu ignoram niciodata continuitatea dintre interior si exterior, sau intelegerea luminii ca material de constructie „, subliniaza Silvestre.
Cu aceasta prima colaborare dintre arhitectul din Valencia si GANDIABLASCO, geometriile exprimate si criteriile de fabricatie folosite fac ca cercetarea sa pentru „frumusetea eficienta” sa se manifeste, in cuvintele arhitectului; „Consideram ca este doar o expresie de arhitectura, pur si simplu, la o scara mai mica.”
Sistemul Blau are un tip unic de articulatie care ascunde dispozitivele de fixare care asigura sectiunile. Fiecare piesa se combina fara probleme cu orice amenajare.
O colectie subtila si eleganta de mobilier de exterior cu un caracter arhitectural marcat si o calitate integrată si atemporala. Structurile micro-perforate sunt comune tuturor elementelor colectiei care include scaune, canapele, sezlonguri, suporturi pentru picioare, mese si lampa asemanatoare copacului, impartasind o estetica care seamana cu foile albe de hartie pliate de vant. In functie de unghiul din care privesti se observa ca pot arata foarte diferit.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *