Saltelele Morfeus – design exclusivist si calitate superioara de peste 50 de ani

Dormitorul este un spatiu foarte important intr-o locuinta, deoarece este locul unde ne petrecem aproximativ o treime din zi. Somnul este unul dintre procesele esentiale ale vietii si trebuie sa acordam atentie sporita produselor pe care le cumparam pentru dormitor, deoarece este vorba de sanatatea noastra, in primul rand.

Morfeus este compania care, de peste 50 de ani, aduce in fiecare noapte bucuria si confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din lume. Cu un patrimoniu imens de cunostinte si experienta, avand sprijinul unor importante institutii de ergonomie, cercetare stiintifica asupra somnului si de testare dar si cu ajutorul unor designeri de renume intenational, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit tot mai avansate din punct de vedere al materialelor, design-ului si tehnologiei.
Morfeus este un producator de saltele si un brand recunoscut la nivel international, ca sinonim al calitatii superioare, de aceea este prezent si in cele mai prestigioase hoteluri.
Saltelele Morfeus se remarca prin atentia deosebita acordata detaliilor si materialelor din care sunt confectionate, imbinand un design elegant, exclusivist, cu elementele de functionalitate care ajuta organismul nostru sa functioneze in parametri optimi dupa cele 8 ore de somn recomandate.
Fiecare produs Morfeus se impune ca un produs unic, original si inovativ, raspunzand nevoii noastre de confort si rasfat personal.

20 ani de lifestyle şi design
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *